Scandal

Copenhaga, Stuttgart, gândiţi-vă la Liverpool!

Ceilalţi se cred deja calificaţi din grupele Ligii Europa, dar hai să ne gândim puţin la ceea ce s-a întâmplat în urmă cu opt ani. Atunci, în grupele Ligii Campionilor, două echipe cu 10 puncte au terminat la final pe locul trei şi au ratat calificarea acolo unde îşi doreau. E vorba despre Olympiacos Piraeus şi Dinamo Kiev. Poate se întâmplă şi acum la fel! “Invidioşilor! Frustraţilor! Satisfacţii mărunte!”, vor behăi multe guri pline de caş, dar ei doar atât pot înţelege. Furturile pe care le fac nu mai contează. De ce copiaţi Ţapinarii, Oac-oac diri-diri-da ş.a.m.d. dacă vă consideraţi curaţi? Asta ce denotă? Printre altele… Dar hai că oricum voi nu pricepeţi…

Să revenim la cele zece puncte. În minte îmi vine meciul Liverpool – Olympiacos. A fost 1-0 pentru greci. Aveau 13 puncte. Erau calificaţi de pe primul loc. Până în minutul 81 aveau 11 puncte, calificaţi tot de pe primul loc. Atunci s-a făcut 2-1, Oly 10 puncte, dar calificată pentru că bătuse cu 1-0 acasă. Dar vine minutul 86. Un şut violent al lui Gerrard zguduie plasa şi o califică pe Liverpool, care avea să câştige în acel sezon competiţia! Aşa că, sperăm ca spiritul lui Stevie G să se inoculeze şi în mintea jucătorilor de la Stuttgart şi Copenhaga. Câte două victorii de fiecare şi… calificare!

Ah, şi să nu uităm ce semnificaţie importantă are Gerrard în cariera lui WC! Căpitanul lui Liverpool s-a săturat să se uşureze pe el. În şase meciuri împotriva echipelor manage… De fapt, nu! În şase meciuri împotriva echipelor de la care ciugulea şi el ceva, Stevie G nu a avut nicio problemă, pentru că ai lui au făcut instrucţie, chiar şi atunci când gazoanele erau transformate intenţionat în mocirle. Hai, bun, în 2010 mijlocaşul nu a jucat în dubla “de foc” =))), dar spiritul lui a fost acolo, printre jucătorii lui Liverpool. Aşa să fie şi acum. Trebuie! Copenhaga şi Stuttgart se pot califica! Să nu uite cu câtă şansă au pierdut puncte în tur. Recuperaţi-le cu vârf şi îndesat. Mai vrem să se facă dreptate încă o dată. Aşa cum s-a întâmplat la Middlesbrough sau cu Napoli! 2004!!!!

Un RAPIDIST din peluză

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.