Rapid

Scrisoare deschisa…

Stimate domnule George Copos,

In anul 1992, pe 9 mai mai exact, aveam frageda varsta de 10 ani si ma aflam cu parintii mei in Predeal, cazati la hotelul Carmen. Am urmarit acolo meciul Dinamo – Rapid, jucat pe fostul stadion „23 august” si incheiat cu scorul de 4-4. Desfasurarea meciului a fost incredibila. Ne-a condus Dinamo cu 1-0, am egalat… s-a facut 3-1 pentru Dinamo, ulterior Rapidul a intors scorul la un incredibil 4-3 si ne-au egalat in minutul 95. Ne-a egalat in minutul 95 o echipa care avea sa castige campionatul fara nicio infrangere. Imi aduc aminte si-acum si parca retraiesc emotiile date de televizorul alb-negru din camera de hotel. Si mai retin un lucru… Reclama de pe tricourile purtate de jucatori in acel meci. MELEASA. Numele unui rapidist care ajuta Rapidul la momentul respectiv.

La putin timp, tipic Rapidului, etapa urmatoare am facut 0-0 acasa cu Corvinul Hunedoara. Dar a fost inceputul sfarsitului unei perioade din viata sa.

Ceea ce a urmat stim cu totii… in loc de Meleasa am jucat cu Samsung, iar dumneavoastra ati preluat echipa.

Performantele obtinute de Rapid de cand l-ati preluat dumneavoastra, vi se datoreaza in proportie foarte mare, si toti Rapidistii va sunt recunoscatori pentru ele. DAR!!!

Stimate domnule George Copos,

Gica Popescu, dupa ce a ridicat Cupa Cupelor deasupra capului in calitate de capitan al Barcelonei, a spus un lucru fenomenal: „In fotbal nu exista trecut, ci doar prezent si viitor” Prezentul pentru noi rapidistii nu este roz, iar viitorul il privim cu ochi de miop intr-o ceata densa…

Sacadat rupt din nori alunecand pe-o raza de chermeza alb-roz ca vinul din via Torino via Londra cu escala la caruta din satul parohist din vale schimband trenul cu avionul si desfacand capace de sticle de iaurt de-alea vechi care cand se sparg fac cioburi de te tai in ele si curge sange ce poate fi stopat cu pansamentul…

Ati inteles ceva din ultimul paragraf? Nu… Nici noi nu intelegem domnule Copos ce aveti de gand… si ne doare. Ne doare foarte mult… Atat de mult incat va injuram ca sa ne treaca… desi noua ne place mai mult sa cantam ode de multumire!!! Din pacate nu mai avem cui… cu o singura exceptie. Stiti numele. Aduceti-l antrenor. Acordati-i incredere! Asigurati-i toate conditiile. Faceti ca Rapidul sa fie echipa la care sa aiba continuitate doi ani de zile si dupa aceea renegociati-i contractul.

Si noi o sa va multumim cum se cuvine.

Cu deosebit respect,

PACE-n suflet, HAI RAPID,

Dragos Leasa.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.