Numele lui Șumudică implicat într-un alt scandal: „E lipsă de respect!”

Marius Şumudică ProSport
Marius Şumudică. Foto: ProSport

Marius Șumudică este așteptat să preia pe Rizespor la marele meci cu Fenerbahce. Până acum noua sa echipă a învins pe Gaziantep și a făcut egal cu Istanbul Bașakșehir. După ultimul meci, cel care a stat pe banca celor de la Rizespor, Ersin Aka, a dat niște declarații. Pentru a clarifica niște lucruri apărute în presă. El a citit știrile conform cărora Șumudică ar fi câștigat meciul contra fostei sale formații, Gaziantep, din ”sufragerie”. Pentru că tehnicianul român nu a putut ajunge în Turcia până acum din cauza unui focar de COVID-19 la Rizespor.

Oamenii din staff nu cred că Șumudică a lansat acele speculații

”Am jucat contra lui Gaziantep într-o conjunctură extrem de dificilă. Cu nouă jucători absenți din cauza coronavirusului, a fost un efort extraordinar. După meci, au apărut informații conform cărora Șumudică ne-a dat indicații prin zoom, a stabilit tactica și a promis prime jucătorilor. Noi știm că nu e adevărat. Sunt știri care ne-au desconsiderat munca noastră, am fost afectați. Nu cred că au fost știri lansate de Șumudică. Pentru că niciun antrenor nu ar putea avea o părere atât de proastă despre meseria lui.”

„Eu lucrez de 21 de ani ca antrenor, această meserie are valorile ei.De aceea, consider că aceste știri reprezintă o lipsă de respect pentru ceea ce am făcut, chiar dacă noi am contribuit cu doar 10% la rezultatele echipei. Vreau să condamn această lipsă de respect”, a declarat Ersin Aka în presa din Turcia.

Acesta a precizat că este secundul fostului antrenor, Stjepan Tomas, și că s-a ocupat ca interimar de echipă alături de antrenorul cu portarii și alți trei antrenori de la tineret.   

Fenerbahce, primul adversar cu Șumi pe banca tehnică

Hasan Kartal, președintele lui Rizespor, a anunțat că Marius Șumudică va fi alături de echipă și fizic începând cu meciul cu Fenerbahce, ocupanta locului doi din Turcia, programat pe 30 ianuarie. Șumudică va fi aici de la meciul cu Fenerbahce. Noi ne-am înțeles cu Marius Șumudică, nu există nicio problemă, doar că nu a semnat”, a declarat Hasan Kartal, potrivit Istiklal.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Campionatul European, anulat de UEFA!

Președintele lui Rizespor a vorbit și despre ofertele din zona arabă pe care le-ar fi avut Marius Șumudică după despărțirea de Gaziantep, foarte avantajoase din punct de vedere financiar. Noi nu i-am oferit lui Marius Șumudică un salariu mult mai mare decât cel pe care îl avea la Gaziantep. E o diferență mică. Cred că a ales să vină la noi și să nu meargă în Arabia Saudită pentru că iubește Turcia, mai ales că Rize e și un oraș foarte frumos”, a transmis Hasan Kartal.

Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ