Lucian Goge: „Sincer cred că o să mă vaccinez pentru că vreau să călătoresc”

Clinceni FC Rapid 1923 Goge
Clinceni FC Rapid 1923 Goge

Lucian Goge, cel folosit pentru prima dată ca fundaș dreapta – unde s-a achitat bine de sarcini – a vorbit pentru canalul de Facebook al FC Rapid 1923, prin intermediul Rapid TV la finalul meciului FC Rapid 1923 – Progresul Spartac 2-0. Acesta a făcut o analiză a partidei, a ligii a doua în ansamblu, dar a vorbit și despre vaccin. Cu toate că nu este obligatoriu și nici nu va fi, Goge susține că este dispus să se vaccineze mai ales pentru a putea călători. Dar și pentru a nu mai fi nevoit, la fiecare două săptămâni, să facă testul PCR.

Ce a declarat Lucian Goge după meciul cu Progresul Spartac

„Important este să ne punem la punct fizic. Era de luat o revanșă mentală față de Progresul. Pentru ei a fost istorie atunci, ne-au prins în Cupă când nu făcusem antrenamente. Acum e altceva. În campionat vor fi meciuri destul de grele, avem cinci sau șase finale. După ce aflăm ce se întâmplă cu cei de la Buzău. Sperăm să sărbătorim promovarea pe noul stadion, pentru că ăsta e obiectivul nostru.”

„Nu ne-a bucurat că s-a retras Turris, pe noi nu ne-a ajutat. Era o echipă puternică, care a investit mult în ultimii doi ani și este păcat că s-a retras. Noi și cu Turris am avut o tradiție, nu am reușit să câștigăm vreodată. Dar acum nu mai ținem cont pentru că este istorie și Turris…”

„Dacă va fi un poașaport de cășătorie, cred că toată lumea va trebui să se vaccineze. Dacă nu va mai trebui să ne facem test la două săptămâni, ar fi mai bine. Dacă astea sunt legile, să ne ferim de acest virus. Sincer cred că o să mă vaccinez fiindcă îmi doresc ca pe viitor să pot călători și este clar că fără vaccin nu se va putea face asta”, a declarat Lucian Goge pentru sursa citată.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | FC Rapid 1923, victima hackerilor! Care a fost impactul

LĂSAȚI UN MESAJ