Cum e viața asta! Marius Șumudică și-a bătut cu 3-0 fosta echipă. De pe canapea!

Șumudică
Marius Șumudică. Foto: ProSport

Marius Șumudică a semnat, miercuri, un contract pentru un an şi jumătate cu noua sa echipă, Rizespor. Aflată în zona periculoasă a campionatului din Turcia. Şumudică nu a ajuns încă la noua sa echipă, dar a discutat cu jucătorii săi înaintea disputării partidei câştigate de Rizespor, 3-0, tocmai cu Gaziantep, fosta sa echipă.

Ce a declarat Șumudică după ce a bătut la Gaziantep ca la fasole

Sunt foarte bucuros, normal, pentru această victorie. Mi-a fost frică de acest meci, foarte frică, pentru că Gaziantep este o echipă puternică şi ştiu foarte bine acest lucru. De 28 de meciuri nu a existat joc să nu dea gol. Dar iată că Rizespor a reuşit. Este meritul total al noilor mei jucători. Am avut două şedinţe cu ei prin zoom, ieri, după ce am semnat, şi astăzi şi au pus în practică tot ce am vorbit. Îi felicit pentru cum au jucat şi pentru cele trei puncte. Căpitanul echipei mi-a transmis că el şi colegii săi mă aşteaptă cât mai repede la antrenament. Celor de la Gaziantep le urez în continuare mult succes şi le mulţumesc, încă o dată, pentru perioada în care am lucrat împreună, a declarat Şumudică pentru Digi Sport.

Rizespor – Gaziantep 3-0

Milan Skoda a deschis scorul în minutul 42, iar apoi a reușit dubla în minutul 55, dintr-un penalty. Scorul final a fost stabilit tot din lovitură de la 11 metri, prin Samu, în minutul 89. Alexandru Maxim și Alin Toșca au fost titulari la Gaziantep, iar primul a fost înlocuit în minutul 55. Şumudică şi-a reziliat contractul cu Gaziantep pe 10 ianuarie, iar pe 19 ianuarie a semnat pe un sezon și jumătate cu Rizespor, ocupanta locului 16 din Turcia la acel moment. Acum, după 3-0 cu Gaziantep, Rizespor a urcat pe locul 12 în clasament, cu 24 de puncte din 19 etape. În schimb, fosta echipă a lui Șumi, Gaziantep, rămâne pe poziția a treia. Șumudică va fi pe banca lui Rizespor sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 18:00, contra campioanei Bașakșehir, care ocupă acum locul 12 în Turcia.

 

 

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ