Rapid străluceşte! Performanţe imense la atletism şi polo. Karateka, în top

Rapid steaua
Rapid face spectacol! steaua bătută mereu

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Performanţă pentru Rapid la Bacău! Acolo unde s-au încheiat Campionatele Naționale de atletism în sală pentru juniori III. Denisa Lupescu a sporit palmaresul rapidist, cu o medalie de aur la săritura în lungime. Performanța înregistrată de către sportiva feroviară a măsurat 5,41 metri, scrie clubulrapid.ro. Altfel, fetele de la polo se menţin în top! Pentru că la Bazinul ”Tole Grințescu – Floreasca” s-a încheiat al treilea turneu al Campionatului Național feminin de polo senioare, competiție organizată de către CS Rapid București. Din nefericire, echipa Crișul Torpi Oradea a anunțat abia în ultimul moment că nu se poate prezenta. Astfel, la competiție au participat doar cele trei echipe bucureștene.

Rapid conduce clasamentul la golaveraj

Rapidistele, antrenate de către Eduard Rusu, s-au impus în ultimul joc cu 15-8 în fața celor de la Dinamo, revenind în postura de lider al clasamentului. În prima zi, Rapid pierduse cu steaua, scor 9-8, iar apoi Dinamo învinsese steaua cu 9-7. Toate cele trei echipe bucureștene au învins prin forfait, cu 5-0, pe Crișul Torpi. După trei turnee, clasamentul competiției arată astfel:

  1. Rapid 21 de puncte
  2. Dinamo 21
  3. steaua 12
  4. Crișul Torpi 0

Teoretic, următorul turneu va avea loc la Târgu Mureș, în organizarea celor de la Crișul Torpi, însă acest lucru nu este sigur, în lumina neprezentării formației din provincie la competiția recent încheiată. Rapid București are golaveraj mai bun, dar și un raport favorabil al victoriilor contra celor de la Dinamo, 2-1, așa că feroviarele sunt cotate ca favorite la obținerea titlului național.

Locul 2 pentru Rapid la karate

Nu în ultimul rând, trebuie să salutăm performanţele karateka! La Izvorani au avut loc Campionatele Naționale de Karate Interstiluri. Delegația rapidistă s-a prezentat foarte bine, obținându-se următoarele medalii enumerate mai jos.

Seniori

AUR – Iorga Vlad -84 kg
ARGINT – Matei Ioana Carmen -50 kg
BRONZ – Constantin Roberta Eleonora -68 kg
Loc IV – Guta Alina Mihaela Kata
AUR – Echipe Kata Sincron feimin (Guta Alina, Iorga Bianca, Niculae Florentina)

Minicadeti

AUR – Nastas Patricia -40 kg
BRONZ – Opran Mark Alexander -50 kg
Bronz – Echipa Kata Sincron feminin (Nastas Patricia, Pena Ariadna, Gugiu Maria)
BRONZ – Echipa Kata Sincron masculin (Dina Robert, Vulcan Antonio, Voicu Alexandru)

La Campionatele Naționale Universitare, Alina Guță, la categoria de greutate 55 kg, a cucerit medalia de aur. În clasamentul pe cluburi, CS Rapid București a ocupat locul secund.