Victoriile cu steaua sunt mereu la fel de dulci. Rapid a dat de pământ cu rivala!

CS Rapid
CS Rapid

La Sala Polivalentă Rapid a avut loc partida de handbal feminin între Rapid și steaua, contând pentru Divizia A. Formația feroviară, condusă de către antrenorul Robert Licu, s-a impus cu scorul de 33-25 (13-9), în fața rivalei de tradiție. Jocul a fost foarte bun, apărarea rapidistă funcționând excelent, dovadă că în primele 10 minute nu am primit gol. Golghetera a fost Georgiana Brătulescu, care a punctat de şapte ori. Camelia Carabulea a înscris 6 goluri, iar Marina Ilie a reușit alte 5 goluri. Georgiana Bazon a aruncat și a marcat din inter, iar fetele noastre au gestionat bine un moment în care oponentele se apropiaseră la numai 2 goluri pe tabela de marcaj. Rapidul continuă să fie lider, cu 69 de puncte, calificarea la turneul semifinal fiind matematic acontată, scrie clubulrapid.ro.

CS Rapid are patru victorii din patru cu steaua în acest sezon

Pentru a explica şi mai bine amploarea acestei victorii, trebuie să subliniem că CS Rapid a învins steaua în acest sezon de patru ori. Patru din patru meciuri au fost câştigate. Şi încă de această dată fetele au fost generoase şi nu le-au bătut aşa rău. Ca să înţelegeţi clar, facem o recapitulare a tot ceea ce s-a întâmplat, la acest nivel, între Rapid şi steaua.

  • etapa a 3-a: cs steaua – CS Rapid 31-40
  • etapa a 10-a: CS Rapid – cs steaua 41-28
  • etapa a 17-a: cs steaua – CS Rapid 23-29
  • etapa a 24-a: CS Rapid – cs steaua 33-25

Golaveraj net superior al fetelor antrenate de Robert Licu

Practic, golaverajul dintre cele două entităţi din această stagiune arată sublim: 143-107. Fetele antrenate de Robert Licu au marcat, în medie 36 de goluri pe meci contra echipei de la capătul Bucureştiului. Suntem siguri că este loc şi de mai bine pentru viitor. Adică din ce în ce mai multe victorii împotriva celor de la steaua sau fcsb. Nu contează numele, succese să fie!