VIDEO / Imagini de senzție cu Marius Șumudică din Arabia Saudită

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Marius Șumudică a făcut din nou spectacol după victoria lui Al Shabab contra lui Al Ittihad, 1-0. Din prima etapă din Arabia Saudită. Antrenorul român a fost one-man show la finalul primei partide oficiale pe banca grupării din Riyadh. A îngenuncheat în faţa noilor săi fani, şi-a dus la inimă şi a dansat în faţa galeriei lui Al Shabab. Dansul lui „Şumi” i-a dat gata pe fani, care par a-l fi adoptat deja pe fostul antrenor al Astrei şi lui Kayserispor. „Sunt mulțumit, dar mai e mult până departe. Atmosfera a fost senzațională, 15.000 de oameni. Mi-e drag de ei”, a declarat entuziasmat Şumudică la finalul partidei. Video-ul poate fi văzut aici.

Marius Șumudică nu s-a oprit aici!

Marius Șumudică îi are pe fanii lui Al Shabab la degetul mic. După victoria cu 3-1 în fața lui Al Feiha, în deplasaere, românul a făcut din nou spectacol. Deși a fost abia al doilea meci oficial în campionat, tehnicianul care a scris istorie cu Astra și-a asigurat un capital de imagine uriaș în rândul fanilor din Arabia Saudită. Pentru că Șumi rămâne un showman, care știe să își apropie nu doar jucătorii, ci și suporterii. Tehnicianul român a fost acum șef de galerie. S-a dus în dreptul micuței galerii care a făcut deplasarea alături de Al Shabab și doar o eșarfă aruncată din tribune l-a deviat de la „noua vocație”. Imagini video pot fi văzute aici.

Amintiri de pe vremea în care antrena Rapidul

Având în vedere imaginile și faptul că ele provin după fiecare dintre primele două etape din campionat, este interesant de văzut cum va alege Marius Șumudică să celebreze pe viitor succesele de la noua sa echipă. Șumi este cunoscut pentru modul efervescent de a se manifesta de pe vremea în care antrena Rapid București. Un meci celebru este cel cu Gaz Metan Mediiaș, din 2010, câștigat cu 2-1, când acesta s-a aruncat pe burtă în fața galeriei de la Peluza Nord și apoi a pupat arbitrul după ce a fost eliminat!

LĂSAȚI UN MESAJ