Răzvan Lucescu continuă să facă minuni cu PAOK Salonic!

Răzvan Lucescu ProSport
ProSport scrie despre o victorie colosală a lui Răzvan Lucescu

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a obținut a doua victorie consecutivă în Super Liga Greciei. 3-1 pe teren propriu cu Panionios, în etapa a 27-a. Presa din Grecia a remarcat apetitul ofensiv al lui PAOK, în fața unui adversar care a luptat până la sfârșit. Golurile formației din Salonic au fost semnate de Shakhov (2), El Kaddouri (15) și Prijovic (66), în timp ce reușita oaspeților de sâmbătă a putut doar să reducă din diferență și i-a aparținut lui Durmishaj (77).

Răzvan Lucescu îşi va întâlni fosta echipă etapa viitoare

Cu această victorie, PAOK a adunat 55 de puncte și e pe locul al doilea în ierarhia primei ligi elene, la 5 puncte de liderul AEK Atena (care încă nu a jucat în această etapă). Echipa lui Răzvan Lucescu are și o sancțiune de 3 puncte în clasament, la fel ca Olympiacos și Panathinaikos. Pentru PAOK urmează meciul cu Skoda Xanthi, fosta ehipă a lui Răzvan Lucescu. Partida e programată duminică, 22 aprilie, scrie digisport.ro.