Veste imensă pentru Răzvan Lucescu! Ce se întâmplă

ProSport Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu ProSport

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

După trei ani la Xanthi, Răzvan Lucescu a avut mai multe discuţii în vară pentru preluarea unui dintre granzii vechii Elade. Primii interesaţi au fost cei de la AEK. Apoi cu Olympiacos a picat pentru că Răzvan s-a ţinut tare a refuzat să accepte toate solicitările lui Marinakis, patronul alb-roşiilor. Iar PAOK nu era convinsă sută la sută că e o mutare inspirată. Şi aşa patronul Ivan Savidiss a început sezonul cu alt antrenor. Acum însă nu ştie cum să-l convingă pe românul de 49 de ani să semneze până în 2021!

Ivan Savvidis este cel care îl vrea pe Răzvan Lucescu în continaure

Conform actualei înţelegeri, Lucescu este legat de PAOK până în 2019. Şi există opţiune pentru încă un an cu acordul ambelor părţi. Mulţumit de tot ce a reuşit românul la echipa care nu a mai câştigat titlul de 33 de ani, patronul Ivan Savvidis insistă acum să-i prelungească acordul până în 2021. În ciuda faptului că echipa mai are doar şanse teoretice să câştige campionatul după nebuniile de la meciurile cu Olympiacos şi AEK Atena.

Penalizare cruntă pentru PAOK Salonic

Verdictul după incidentele de la meciul cu AEK era aşteptat vineri, dar s-a amânat pentru miercuri. Însă şansele ca PAOK să nu fie depunctată sunt minime. Se vorbeşte despre 0-3 la masa verde, cinci puncte mai puţin. Plus o depunctare de alte două puncte pentru campionatul viitor. Cei din Salonic speră însă la o decizie mai puţin drastică. Asta după ce imaginile trimise la comisie au relevat că jucătorii din Atena nu păreau că s-ar teme de Savvidis. Ci singurul lucru care îi interesa era să li se spună dacă golul este validat sau nu.

Patronul are în plan să construiască un nou stadion

De asemenea, într-un alt video se vede că „pistolarul” Savvidis nu ar mai fi intrat la vestiare după ce a urcat în tribune. Astfel doresc să combată afirmaţiile atenienilor că s-au simţit terorizaţi şi de aceea nu au vrut să revină pe gazon pentru ultimele minute. Altfel, pentru a le demonstra suporterilor cât de legat este de PAOK, Ivan Savvidis a accelerat proiectul noului stadion de 50.000 de locuri. Pentru care va plăti 110 milioane de euro. Toumba, arenă inaugurată în 1959 şi poate primi 30.000 de oameni, va fi demolată. Cel mai probabil, echipa va juca pe „Katfanzoglio”. Stadionul de 28.000 de locuri al lui Iraklis, echipă care acum joacă în liga a 3-a.

Sursa: digisport.ro