Refuzat de Becali! întâlnire de gradul 0 pentru Academia Rapid

Minca Becali ProSport
Minca, pe vremea cand juca la Rapid a fost refuzat de Becali acum, scrie ProSport

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Academia Rapid a efectuat vizita medicală, iar mai jos aveţi lotul prezent. Interesant este că acolo jucătorii lui Constantin Schumacher şi Mihai Iosif au avut parte de o întâlnire surpriză. Este vorba despre cea cu Mihai Mincă, fostul portar al AFC Rapid! Mişu a jucat puţin în Giuleşti, însă el s-a remarcat prin faptul că a apărat mereu senzaţional împotriva echipei noastre. Pus pe liber de CFR Cluj în vară, Mihai Mincă a vrut, recent, să îi intre în graţiile lui… Gigi Becali.

Gigi Becali nu l-a vrut la fcsb pe Mihai Mincă

Am primit 50 de mesaje duminică seară. Portari din toată Europa şi din toată lumea. Şi portari din România mi-au trimis mesaje. Mi-a scris unul „Ia-mă, nea Gigi, că sunt cel mai bun” Şi Mincă mi-a scris. M-am interesat şi nu am avut referinţe bune despre el, a explicat Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club. În mod normal nu am fi pus această discuţie pe tapet, numai că recent, Gigi Becali a declarat că a discutat şi cu George Copos şi Daniel Niculae despre Academia Rapid. În altă ordine de idei, mai jos aveţi lotul pe care Academia Rapid l-a adus la vizita medicală.

Lot Academia Rapid prezent la vizita medicală februarie 2018

  • Portari: Vlad Ignat, Ştefan Ciuculescu, Dragoş Petrișor
  • Fundași: Alin Lădaru, Mihai Stancu, Doru Bratu, Alex Iacob, Adrian Boian, Ionuţ Voicu
  • Mijlocași: Lucian Goge, Vasile Maftei, Alexandru Burlacu, Alexandru Duriță, Andrei Dovleac, Alexandru Olariu
  • Atacanți: Daniel Pancu, Daniel Niculae, Marian Vlada, Cătălin Bărbălău

De la vizita medicală au lipsit Adrian Mitea şi Alex Costache, încă în refacere după accidentare, dar şi juniorii născuţi în 2001. Aceştia din urmă au fost în cele două cantonamente, la Buşteni şi Antalya cu Academia Rapid. Formaţia susţinută moral de Primăria Sectorului 1 are primul meci oficial din 2018 în deplasare cu Progresul 2005.