Copos l-a sunat pe Becali! Au vorbit despre Academia

Copos
George Copos isi arata sustinerea

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a făcut o nouă dezvăluire spectaculoasă din culisele fotbalului, în această dimineață. Conform latifundiarului, George Copos investește deocamdată neoficial la Rapid și îl va ajuta pe stelist s-o blocheze pe CSA Steaua, scrie gsp.ro.

Gigi Becali a vorbit și cu Daniel Niculae, nu doar cu Copos

„Borcea se întoarce sigur la Dinamo. Iar Copos… Păi m-a sunat Copos, era beat într-o noapte, era cu doi reprezentanți ai Rapidului, era și cu primarul Sectorului 1. Ce căutau seara la ora aia? M-a asigurat să stau liniștit că CSA nu va promova anul acesta. Ce înseamnă asta? Se implică și el cu bani la Rapid. Am vorbit cu Daniel Niculae, era la masă când era Copos cherchelit, și m-a asigurat că Rapidul va promova și va fi în fața lui CSA Steaua la finalul sezonului”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Luptă strânsă sportiv, legal nicio șansă

Academia Rapid, echipa finanțată de Primăria Sectorului 1, și CSA Steaua, echipa Armatei, sunt în luptă directă pentru promovarea în Liga 3-a. În prezent, roș-albaștrii au trei puncte în fața Academiei Rapid după ce giuleștenii au fost depunctați cu trei puncte. Totusi, problema este ca Academia nu are personalitate juridica si, deci, nici drept de promovare.

1 COMENTARIU

  1. Numai minciuni.
    Copos nu finanteaza Academia. Dupa ce a trecut pe la beci, acum sufla si in iaurt.
    FZR!

LĂSAȚI UN MESAJ