Fabulos! Şumudică a ajuns în Gazzetta dello Sport

Şumudică
Marius Şumudică

Marius Şumudică este la fel de mediatizat şi în Turcia, aşa cum era în România. Iar printre calităţile apreciate la fostul campion cu Astra este autoironia. Pe lângă săgeţile veninoase ”lansate” împotriva adversarilor, Şumudică nu se dă la o parte nici atunci când situaţia o cere, să râdă de sine. Iar lumea sportului s-a amuzat la declaraţiile lui Şumudică atunci când povestea că în armată a pierdut un baton de salam când era dus cu arcanul la meciurile Stelei pe Ghencea, „iar castraveţii erau să mă omoare că le-am pierdut suplimentul de hrană”, ori când cerea covrigi într-o conferinţă de presă pentru că mă roade maimuţa„. Aseară, în Turcia, Şumudică a ”lovit” din nou.

Marius Şumudică a povestit cu umor faza în care a devenit protagonist

Aflat, în Antalya, pe marginea terenului în timpul unul meci de pregătire al formaţiei sale, Kayserispor, antrenorul român a crezut că plasa din spatele său este suficient de aproape încât să se sprijne pe ea. A greşit însă şi a căzut în şanţ. Imediat aţi preluat imaginile. Ce mai râdeţi unii dintre voi … Şi cred că am făcut şi ruptură, na! Eram atent la o fază, strigasem ceva la băieţi şi am vrut să mă sprijin de gardul ăla din plasă. Am călcat în gol şi am căzut. După aia mă prefăceam că aşa am vrut eu să mă aşez. De unde, eu nu ştiam cum să ascund <cascadoria>, a povestit, cu umor, antrenorul cu care Astra a obţinut cele mai importante performanţe din istoria sa, campionatul şi Supercupa României.

Imaginile cu căderea lui Marius Şumudică se pot vedea mai jos:

A apărut în cel mai prestigios cotidian din Italia!

Imaginile au ajuns şi pe celebrul cotidian Gazzetta dello Sport, iar italienii au remarcat şi ei prezenţa de spirit a lui Marius Şumudică după ce a picat în şanţ.

Sursa: digisport.ro