Daniel Niculae şi reţeta specială de mobilizare!

Daniel Niculae
Daniel Niculae a marcat şi apoi a vorbit despre situaţia de la Aacademia Rapid

Ovidiu Burca, managerul Academiei Rapid, a dezvaluit modalitatea inedita prin care Daniel Niculae obisnuieste sa-si motiveze coechipierii. Aceasta are loc inaintea fiecarui meci disputat de catre echipa din Giulesti.

Rapidul este o stare de spirit. Iar dincolo de aceste cuvinte frumoase sta insasi realitatea faptelor. Chiar daca evolueaza in liga a patra, jucatorii Academiei Rapid simt cu adevarat spiritul „rapidismului”. Iar cand in vestiar sunt si doi jucatori embelematici ai Rapidului, precum Daniel Pancu si Daniel Niculae, care respira prin toti porii rapidismul in forma lui cea mai puternica, atunci, reteta succesului motivational este ca si asigurata.

Ovidiu Burca l-a dat de gol pe Daniel Niculae!

Mai mult de atat, Ovidiu Burca, managerul Academiei Rapid Bucuresti a dezvaluit la o conferinta de presa modalitatea inedita prin care Daniel Niculae obisnuieste sa-si motiveze colegii, in vestiar, inaintea fiecarui meci. Nico creaza o atmosfera fantastica inainte de fiecare meci. Pune imnul Rapidului, iar toti jucatorii canta acest imn, care reprezinta principalul factor catalizator pentru intreaga echipa. Atunci cand ascultam acest imn putem spune ne incarcam cu o o energie pozitiva”, a explicat Ovidiu Burca, conform telekomsport.ro.