Daniel Niculae, locomotiva anti csa steaua

Daniel Niculae
Daniel Niculae a marcat şi apoi a vorbit despre situaţia de la Aacademia Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Să spui că nu contează pe ce loc intri în play-off e o minciună. Cu atât mai mult cu cât din postura de lider ai şansa să porneşti cu un punct mai mult. Ce poate fi decisiv pentru calificare. După egalul şocant de-a dreptul al csa steaua, 1-1 acasă cu Asalt, Academia Rapid se vedea în postura de a se duce la trei puncte în faţă. Care oricum ar putea fi anulate dacă toate bat până la final tot (csa are un meci în minus provocat din cauza retragerii Sportului Studenţesc). Suporterii din tribunele Giuleştiului au venit plini de speranţă că Pancu & co vor dinamita atmosfera printr-o victorie care să dea drumul la petrece lângă Podul Grant. Numai că Metaloglobus II nu a venit ca mielul la tăiere şi îşi vinde scump pielea.

Bărbălău, Pancu şi Mitea trec pe lângă gol

Daniel Niculae e pe bancă, are ceva probleme medicale, iar în locul său a intrat Cătălin Bărbălău. Ocaziile fostului golgheter de la AFC Rapid nu lipsesc, dar şansa nu îi permite să marcheze. Sau, mai precis, portarul advers. Nici Pancu sau Mitea nu au mai mult noroc, doar că ei lovesc bara. Academia Rapid nu joacă formidabil, dar nici rău. Putea fi avantaj fără probleme pe tabelă. Numai că, uite aşa, ne apropiem de minutul 70 şi scorul e 0-0. Ce a luta csa steaua pe mere, Academia Rapid se pregăteşte să dea pe pere şi diferenţa de un punct ar rămâne neschimbată. Nu e o veste prea bună, aşa că Nico este aruncat în luptă. Constantin Schumacher riscă, la fel face şi atacantul de 35 de ani, cu toate că nu ar fi trebuit, în mod normal, să joace.

Noul echipament cu noroc pentru Daniel Niculae

Risipa de efort a lui Pancone nu este însă suficientă. E nevoie de ceva în plus în faţa apărărării oaspeţilor. Este momentul decisiv! Asta pentru că Niculae intră în minutul 57 şi iese prin 84, timp în care decide meciul. Un cap după o centrare a lui Mitea (67) şi o pasă de gol pentru Goge (73) îl transformă pe Nico în omul meciului. Şi face ca acest meci, chiar dacă a jucat atât de puţin, să fie unul dintre cele mai reuşite ale sale din acest sezon. Raportând totul la nivelul adversarului. Cel mai mult contează că giuleştenii înving şi se duc la trei puncte de csa. S-ar putea spune că primul meci din acest sezon jucat în echipament complet vişiniu a fost de bun augur! O victorie mare, în condiţii speciale. Urmează deplasarea de la Romprim pe care, în mod normal, Academia Rapid o va câştiga fără emoţii.

3 COMENTARII