Academia Rapid – Metaloglobus II 2-0. Niculae decisiv!

Daniel Niculae
Daniel Niculae a marcat şi apoi a vorbit despre situaţia de la Aacademia Rapid

Meciul e gata! Daniel Niculae, cu probleme medicale, a jucat doar 27 de minute. Timp suficient să decidă meciul pentru Academia Rapid. Atacantul a marcat un gol şi a furnizat un assist. Academia se distanţează astfel la trei puncte de csa steaua!

Academia Rapid – FC Metaloglobus II 2-0

Academia nu primeşte un penalty clar în minutul 76!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

GOOOOL Goge! În minutul 73, după o pasă a lui Niculae!

Daniel Niculae marchează în minutul 67 din centrarea lui Adrian Mitea! Nico a intrat în repriza a doua!

Academia Rapid are un meci extrem de complicat cu Metaloglobus II. O victorie o duce pe Academia pe locul I, la trei puncte de csa steaua. Care nu a reuşit azi decât un rezultat şocant, 1-1 cu Asalt. În contextul în care se ştie că oaspeţii sunt o echipă cu patron stelist. Dar care şi joacă în culorile roş-albastre.

Prim 11 Academia Rapid:

Ignat – Boian, Iacob, Bratu, Lădaru – Olariu (Dumitru), Mitea – Goge, Pancu (A. Dumitrescu), Duriţă – Bărbălău (Niculae (Bădiţă))

CITEȘTE ȘI  Declarație senzațională despre Iosif: "E meseriaș! Jucătorii sunt în jurul său ca albinele la stup"

12 COMENTARII

  1. Cred ca tu trăiești cu aer Vasilicaaaa tata deoarece văd ca tu nu ai nevoie de bani ,dar Vasilicaaaa TOTUL SE PLĂTEȘTE .TOTUL .AȘA nu este bine ca este posibil sa vina Mafetei, Voicu ,Herea iar nu este bine dute omule la steaua dacă nu îți convine.ca este psd ,ca este primăria ,orice și oricine ar veni după părerea ta nu este ok .LĂSÂNE.

  2. Nu avem jucatori de valoare, dar nici antrenor nu prea avem.
    Am vazut si AFC-ul. Andrei Constantinescu a reusit sa puna pe picioare o echipa adunata de ici colo, care chiar a inceput sa joace bine fata de Academie unde nu se prea leaga nimic. Fara Pancu si Nico nu treceam mai sus de locul 5. Asata-i realitatea.

  3. […] Academia Rapid a avut un suporter special la meciul cu Metaloglobus II. Este vorba despre Costi Berechet, atacantul lui AFC Rapid. Costi se află în convalescenţă după dubla fractură de tibie şi peroneu pe care a suferit-o în septembrie, chiar înaintea meciului AFC Rapid – Academia Rapid. Aflat încă în cârje, Costi a mers la meci alături de Florin, un suporter rapidist pe care îl puteţi vedea în poză. Şi care, la începutul sezonului, a mers la meciurile ambelor echipe care poartă numele de Rapid. […]

  4. De acord, Vasile, Rapid a jucat slab si va fi greu cu promovarea ! Dar vad ca si cu limba asta romana e greu de tot !

  5. De acord si eu asa jucatori nu trebuie sa mai fie in echipa.Totul pacaleste pt bani.Sa ai 2 jucatori ca Bratu si Iacob si au jucat si ei pe la echipe in strainatate sa nu arati nimica in lig 4?? Ceilalti ce sa Zic sunt modesti.Greu sa joci in liga 3 cu asemenea jucatori.Spun ca vine Maftei Herea Voicu pt ce? Pt bani.Pacat.Suntem modesti ca joc si sincer pb promovarii nu o vad pe cinstite.

LĂSAȚI UN MESAJ