Costi Berechet îşi revine! Face primii paşi!

Costi Berechet
Costi Berechet a suferit o accidentare cumplita

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

După şase săptămâni chinuitoare, de la dubla fractură de tibie şi peroneu suferită în meciul cu Romprim, Costi Berechet se pune pe picioare! La propriu! Operaţia care a fost un succes imediat după groaznica accidentare nu a necesitat ghips ulterior. Doar că atacantul nu avea voie să pună piciorul în pământ. În consecinţă, a mers doar ajutat de cârje. După consultul de după două săptămâni, prognoza este una excelentă! Fractura se vindecă foarte bine, iar Costi Berechet poate începe să facă primii paşi.

Costi Berechet ar fi bun de joc din retur!

Deocamdată, cârjele îi sunt indispensabile. Mai ales din cauza faptului că musculatura piciorului drept este slăbită. Următorul consult va avea loc peste trei săptămâni când, în mod normal, Costi va începe şi recuperarea. Vestea extraordinară este că Berechet va juca, în mod cert, din nou fotbal. Şi sunt şanse reale ca el să se pună pe picioare până la retur! Ceea ce este o veste grozavă, mai ales pentru moralul său. Moral ţinut ridicat şi datorită zecilor de rapidişti care i-au fost alături, în diverse moduri, în această perioadă critică a carierei sale.

An început cu ruptură parţială de ligament…

Pentru Costi Berechet, anul 2017 a fost unul de coşmar, în care a suferit trei accidentări. Unul dintre oamenii cheie ai AFC Rapid în turul ligii a cincea, Costi s-a accidentat la genunchi la un antrenament din pauza dintre tur şi retur. Totul s-a întâmplat la un antrenament, la un duel mai dur cu fostul căpitan al AFC Rapid, Adrian Boian. Ales cu o ruptură parţială a ligamentului colateral, Berechet a trebuit să stea pe tuşă aproape tot returul. A reintrat pe final şi a contribuit decisiv la câştigarea locului 1 în liga a 5-a Bucureşti.

… continuat cu entorsă la gleznă şi terminat în… cârje

În meciul retur cu Progresul Spartac II el a obţinut o lovitură liberă pe care Narcis Ioniţă a transformat-o în gol, dar, mai important, eliminarea portarului advers. Jucând cu un om în plus aproape tot meciul, AFC Rapid s-a impus până la urmă cu 4-2, după prelungiri, prin golurile marcate de Robert Croitoru (în tur fusese 2-2). Numai că acel moment a fost plătit scump de atacant, întrucât el s-a accidentat serios la gleznă, alegându-se cu o entorsă urâtă. Care l-a împiedicat să efectueze toată pregătirea de vară. Imediat cum şi-a revenit şi părea în vârf de formă, după 10 minute din meciul cu Romprim, lui Costi i-a provocat un meltean dublă fractură de tibie şi peroneu.

Ne dorim ca toate aceste ghinioane să fi fost sparte o dată cu trecerea lui 2017, iar Costi Berechet să aibă un an 2018 de senzaţie! Vă vom ţine la curent cu evoluţia stării sale de sănătate!

2 COMENTARII