COLOSAL! Ioniţă s-ar putea transfera în CAPITALA LUMII!

Ioniţă
Ioniţă e în formă

Astra Giurgiu are două oferte concrete în momentul de față pentru unul dintre cei mai buni jucători ai ei, Alexandru Ioniţă II. Fostul jucător al Rapidului, în vârstă de 22 de ani, este dorit de Konyaspor. Dar și de cei de la CS U Craiova. Cluburi care au înaintat deja ofertele. Concret, Astra Giurgiu, fosta campioană din Liga 1, are de la Konyaspor o ofertă de 800.000 de euro pentru Alexandru Ioniță II. La fel de interesantă este și propunerea lui CS U Craiova, celălalt club interesat de atacant. Oltenii oferă 500.000 de euro plus doi jucători la schimb. Însă niciuna din cele două echipe nu se ridică la nivelul pretențiilor invocate de giurgiuveni. Anume 1,5 milioane de euro.

New York Red Bull, pe urmele lui Ioniţă II

Contractul lui Ioniță este valabil până în vară și oarecum surprinzător este interesul americanilor de la New York Red Bull. Aceștia l-au cedat sub formă de împrumut pentru un sezon pe Anatole Bertrand-Abang la formația giurgiuveană. De când îl urmăresc l-au remarcat și pe Ioniță II. După cum se știe și CFR Cluj este interesată de serviciile fotbalistului de 22 de ani. Dar până la întreruperea campionatului nu se poate ajunge la nimic concret, scrie digisport.ro. Trebuie menţionat că New York este unul dintre cele mai importante oraşe din întreaga lume. Metropolă asociată adesea cu visul american!

Thierry Henry a jucat la New York Red Bulls

Red Bull a contribuit la construirea unor echipe improtante şi în Europa la Salzburg sau Leipzig. Cel mai important fotbalist care a jucat pentru formaţia din New York este Thierry Henry! Aceasta este una dintre cele mai tari echipe din Statele Unite ale Americii. Campionat în care au jucat sau joacă mulţi fotbalişti cu nume uriaşe. Cu alte cuvinte, există, în acest moment, cel puţin cinci echipe interesate de Alex Ioniţă II. Numele lui New York Red Bulls se distanţează însă uşor dintre Konyaspor, Kayserispor, CFR Cluj şi CS U Craiova.

1 COMENTARIU

  1. „Du-te, Dica, du-te” adică, du-te, Ioniță, dar sa nu uiți sa-i umpli și buzunarul domnului Manoliu😇…