Alex Ioniţă, omul momentului! Unde se poate transfera

Ioniţă
Ioniţă

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

CFR Cluj îşi va continua campania impresionantă de transferuri şi în iarnă. Ion Crăciunescu a dezvăluit, în direct la Digi Sport, că are informaţii clare că Alex Ioniţă va ajunge în Gruia. Un talent enorm, Ioniţă a încântat cu execuţiile sale la Astra, încă de pe vremea în care Şumudică era antrenor. Dar în acest sezon, mijlocaşul ofensiv chiar s-a întrecut pe sine, având prestaţii constant bune. Astfel, a ajuns în atenţia lui Kayserispor, formaţia fostului tehnician, dar şi echipe din Portugalia s-au interesat de el. Totuşi, câştigătoare se pare că va fi CFR, club care e decis să investească în tineri. În ultima perioadă, formaţia lui Dan Petrescu a reuşit să îi achiziţioneze pe Mailat şi Costache.

Ion Crăciunescu a făcut dezvăluirea

Eu oricum țin cu CFR în lupta pentru titlu, a răspuns diplomat, aseară, Ioniţă, întrebat de interesul clujenilor. Dezvăluirea a fost făcută de Ion Crăciunescu. V-am spus acum câteva emisiuni că ştiu unde pleacă. Acum pot să vă spun, pentru că şi domnul Mureşan a vorbit pe marginea subiectului: la Cluj pleacă. Eu aşa ştiu, sunt convins că va ajunge acolo, a spus Crăciunescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club, pe Digi Sport 1. Varianta a fost confirmată şi de preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan. Cu toate că oficialul nu a dorit să lase de înţeles că totul este parafat deja.

Iuliu Mureşan a confirmat că îl vrea pe Ioniţă

Iuliu Mureşan a ținut să precizeze că CFR va mai face trei transferuri, pe lângă cele ale lui Valentin Costache și Sebastian Mailat, care au fost deja parafate. ”Nu pot să spun că urmează Alex Ioniță. Urmează, probabil, trei jucători, pe lângă cei doi transferați deja. Sperăm să-i luăm pe toți, sunt jucători buni și atunci ne vom întări serios după vacanță. Ioniță este un jucător bun, pe care toți îl respectăm. Ne place. Are și sânge vișiniu, pentru că a jucat la Rapid. Șanse mari nu sunt, dar ceva șanse sunt. Lucrurile nu sunt rezolvate. Nici pe departe nu suntem înțeleși cu Ioniță”, a declarat Iuliu Mureșan, la Digi Sport, înaintea meciului dintre CFR Cluj și Sepsi OSK Sf. Gheorghe.