Carmen – Rapid, primul meci oficial dupa 70 de ani

Carmen - Rapid
Carmen - Rapid 2-2

AFC Rapid va juca în prima etapă contra celor de la AFC Carmen. Partida Carmen – Rapid va avea loc pe 1 septembrie. De la ora 17:00, pe stadionul IMGB! Este primul meci oficial dintre cele două echipe care se joacă după 70 de ani! Interesant este că o partidă amicală s-a disputat şi în această vară. Carmen – Rapid 2-2, prin golurile lui Adrian Mitea şi Narcis Ioniţă, s-a jucat pe stadionul Rocar.

Carmen – Rapid 0-5 în 1946!

Carmen este echipă nou-reînfiinţată în 2017, după ce a existat între 1937 şi 1947. An în care a dispărut definitiv pentru a-i face loc cca Bucureşti. Viitoarea steaua, viitoarea fc fcsb. Care acum s-a mai şi clonat iar, în liga a 4-a. csa steaua va da piept şi cu AFC Rapid şi cu AFC Carmen. Mă rog, până atunci, urmează un meci cu adevărat istoric. Şi pentru a răsuci puţin cuţitul în rana viitorilor adversari trebuie să le reamintim ceva. În 1946, unicul meci oficial jucat în deplasare pe terenul lor, s-a terminat Carmen – Rapid 0-5.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI

13 COMENTARII

  1. „NICOLAE”?! „SUMACHER”?! Pe bune?! Tu nu le știi nici măcar numele corecte și-ți permiți să vorbești de cum ar trebui altora să le fie rușine? Pe bune?!

  2. Bravos , te’ai calmat și’ai înțeles cã pânã la urmã va rãmâne un singur RAPID , mai ai puținticã rãbdare pânã la licitația din sept-oct când cine va câștiga PALMARESUL DIN 1923 va fi RAPID !!!

  3. Eu tin cu toate echipele cu numele de RAPID. Pana la urma doar una va ramane, o sa vedeti 😀

  4. SI cand ma refer la oameni care au facut ceva cu adevarat pt Rapid…PANCU…NICOLAE…SUMACHER…

  5. Sunteti o rusine cei care administrati acest site…de fapt oameni care au facut ceva cu adevarat pt Rapid nu merita sa aiba in preajma elemente ca voi…sustineti in continuare pe bagabontii de manoliu ..butoi..si restul gastii..oricum o sa jucati cu 100 de prieteni in tribuna..

  6. Ok. Ai perfectă dreptate. In prostia mea, eu am crezut că acest site este dedicat tuturor rapidistilor, nu numai afecistior. Promit să nu vă mai deranjez cu întrebari asa zis prostesti. Si, nici să vă mai citesc. Succes afc, succes manoliu, succes site-ului vostru în tot ce ve-ți relata în continuare pentru cititorii vostri.

  7. Daca Primaria si ceilalti implicati in proiectul despre care vorbesti, va respecta, sa faca site unde sa va dea zilnic stirile si materialele care va intereseaza! Au sute de mii de euro buget, dar nu-si permit sa aloce, din respect pentru voi, cateva sute de euro pentru un site? In rest, aici stii sigur ca vei gasi informatii despre AFC RAPID! Daca te intereseaza, intra in continuare, daca nu te intereseaza, nu mai intra! E atat de simplu…

  8. Frumos driblingul. Dar, pe noi, vreo 80-90% dintre rapidisti, ne-ar fi interesat să ne spuneti si despre celalalt RAPID. Din pacate, pentru voi nu există. Asta este! Ura si dezbinarea continuă.

  9. Rapid Bucuresti! Din moment ce toate echipele sunt din Bucuresti, credeam ca nu mai e nevoie de explicatii suplimentare!