Daniel Pancu a prezentat tricoul echipei Primariei

23
8394
Foto: Mediafax

Daniel Pancu a prezentat tricoul in care va evolua echipa Primariei (Academia Rapid)

Ajuns la 40 de ani, Daniel Pancu va reveni pe terenul de fotbal pentru a ajuta echipa Primariei Sectorului 1 să urce spre elita fotbalului românesc.

Echipamentul pentru sezonul viitor! Foarte, foarte frumoasă şi reuşită culoarea. Forza Giuleştina„, a scris Pancu pe Facebook, ataşând o imagine în care îmbracă noile tricouri.

Pe tricoul de joc, pe lângă emblema clubului apare şi drapelul României.

„Azi ne-am înțeles cu cel ce va antrena Rapidul următoarele sezoane,miercuri va avea loc o conferința de presa in care va vom prezenta amănunte cu privire la strategia și viitorul clubului,urmată de un antrenament deschis seara de la ora 18,30 pe „Bătrânul” Giulesti”, a afirmat Pancu pe profilul sau personal.

AMFB decide astazi in ce liga vor juca cele doua echipe RAPID BUCURESTI (Academia si AFC). Vom reveni cu amanunte.

23 COMENTARII

 1. Repet greu e pe echipa pe antrenor e o presiune pe ei pt ca aici nu evb de echipa de cartier ci e vb de brendul Rapid.Daca se doreste doar ca Rapidul sa existe ca Sport Stundentesc e ok cred ca nici Primaria nu e strasata pt imagine e buna daca e pt promovare trebuie bani multi si nu e usor cu Steaua Armatei si Dinamo mai ales ca se da un baraj pt promovare.Deci daca se promoveaza iti promit ca imi dau jos palaria din cap ca respect ca sa tinut de cuvint.Da?

 2. Georgica tata aici nu am disparut inca eu sm scris undeva ca mai tirziu as vrea sa ne cunoastem sunte ti pe val foarte bine.Intrebarea este vom promova in lug 3 sau nu.Am spus daca vrea partidul e pisibil ca Da daca nu cred ca dupa 1 an se duce de ripa. Eu urez succes si sa promovam in liga 3. In caz de esec as dorinsa nu l injurati pe Tudorache ci pe cei care iau dat girul.Oricum partidul joaaca intre Armata si noi Rapidul sa vedem cf si Dinamo daca promovam jos palaria iti promit nu ar trebui toti sa raspunde ti si sa suferiti pt esec.In rest sanatate si repet succes si vreau promovarea.

  • De promovat vom promova si asta este important dar fff important este sa se puna O BAZA SOLIDA LA ACEASTA ECHIPA ,sa avem un buget clar sa ne putem achita salarii la timp sa ne platim toate taxele si impozitele la timp pt a nu mai avea penalitati .si mai este ceva Vasilicaaaa tata iti dau intilnire miercuri ora 18,30 in tribunele stadionului Giulesti poate tu vi cei de la sait sunt ocupati au treaba vine Real in tara si merg la aeroport.

 3. de ce sunteti tendetiosi?cum adica echipa primariei?este RAPID Bucuresti,atat si nimic mai mult.Se vede de la o posta reaua intentie si frustrarea ca nu sunteti parte a acestui proiect.Am sustinut din toate puterile mele,financiar si sufleteste, AFC -ul dar,este clar pentru oricine ca nu are viitor

  • Cum crezi ca pot fi altfel dacă ei și în ceasul al 15nu vor sa vadă REALITATEA .Auzi se autointitulează saitul RAPIDISTIILOR .Ce treaba mai au cei de la sait cu RAPID din moment ce nu sunt alături de acest proiect ???ăsta au votat marea majoritate a rapidiști lor .

 4. in fine, dupa ani de pribegie si durere ( retrogradati in liga a2-a pe nedrept. de doua or furati de bani de aproape 3 milioane de euro si in final bagati in faliment de niste scursuri) a sosit momentul sa ne si mai bucuram, chiar daca o luam de la inceput, cum am mai facut-o si acum 94 de ani. acum trebuie sa fim unit ca niciodata. sa nu mai admitem formarea mai multor galerii, pe gasti. VIVA RAPID!

 5. doamne cit de emotionat pot fi !
  sustin in totalitate cu cele scrise de catalin .
  in anii cind sufeream ca am pierdut titlul sau nu stiu ce ce calificare in cupele europene nu stiam sa ne bucuram pentru simplu fapt ca rapidul exista
  acum ,dupa cele intimplate in ultimul an vom sti !
  cind la-m vazut pe pancu imbracat in noul tricou visiniu ,cu emblema rapidului si culorile nationale alaturi ,am izbucnit in plins .citesc si scriu aceste rinduri si sint nevoit tot timpul sa curat lentilele ochelarilor de lacrimi
  doamne ajuta !

 6. Nu conteaza in ce liga joaca, nu ma intereseaza performanta, vreau doar ca Rapid sa existe, iar cand spun „RAPID” ma refer la echipa care detine palmares, emblema, culori si mai ales suporteri uniti care sa sustina echipa ca-n vremurile bune – NECONDITIONAT! Doamne ajuta!

 7. Să sperăm că lucrurile vor merge așa cum ne dorim cu toții…fac un apel la toți rapidiștii adevărați…. să fim uniți… plecăm de la zero… să fim alături de acești oameni care vor să facă ceva pentru acest club…nu există altă variantă in momentul de față… trebuie plecat de la zero… curați…. fără datorii… fără alte mizerii…doar pentru rapidiștii adevărați…