Dan ȘucuGigi BecaliRapidȘtiri Rapid București

Transfer de SENZATIE pregatit de Dan Sucu. Ar fi o lovitura crunta pentru Gigi Becali si Nelutu Varga

Dan Șucu, principalul finanțator al echipei din Giulești, a făcut mai multe transferuri, însă campania de achiziții nu s-a încheiat.

Conform digisport.ro, giuleștenii vor să dea lovitura verii în România și să-l transfere pe William Baeten, mijlocașul belgian al celor de la FCU Craiova, care a impresionat cu evoluțiile din primul eșalon, însă a retrogradat.

Conform sursei citate, Rapid a și înaintat o propunere de transfer al lui Baeten, în valoare de aproximativ 350.000 de euro, iar acum așteaptă răspunsul finanțatorului oltenilor.

Baeten ar agrea un transfer în Giulești, dar doar dacă va fi unul definitiv.

S-ar putea sa te intereseze

15 Comments

  1. La Rapid trebuie să joace cine merită, să joace fotbaliști care sunt capabili de efort. Jucătorii care sunt lenți nu au ce să caute în teren, vezi cazul Săpunaru. El poate să fie în lot, dar nu în teren, echipa să fie făcută cu jucători care merită.

  2. Pai, tocmai am citit ca s-a înțeles cu CFR. Tot club feroviar dar de la Cluj😀

  3. Baeten 27 ani, 1,81 este un jucator matur, combinativ, cu sut bun,de forta. Poate fi util pe faza de atac centru- dreapta. Depinde de sistemul de joc pe care il va utiliza Lennon.

  4. Fără doi închizători buni Rapid nu prinde locul 6, iar dacă joacă tot cu Săpunaru fundaș central, se duce in B.

  5. R23 pune și tu lozu la transferul lui Ronaldo și mai puneți niște cercuri la cap ,știi sa nu crape de atâta inteligenta

  6. Daca astea sunt marile transferuri anuntate cu surle si trambite locurile 4-6 sunt ale noastre, ne batem la titlu doar in declaratii. Asteptam sa fim profesionisti si sa aducem jucatori care sa prinda macar un cantonament, acum daca se vrea performanta cu adevarat trebuie adusi jucatori consacrati, de certa valoare, care nu au nevoie de prea mult timp de adaptare si pot ridica nivelul echipei. Totusi zvonurile nu prea au fost confirmate, transferurile facute nu prea au iesit in presa, ceea ce ma face putin mai optimist ca sunt doar fumigene

  7. În opinia mea, Baeten poate evolua frumos la Rapid. Bausa are privirea mereu fixă și este neechilibrat…

  8. Poate ca nu au fost toti atenti… Dar pare ca la Rapid, liniile sunt/vor fi alcatuite din jucatori de aceeasi nationalitate. Sau cel putin 2-3 jucatori de aceeasi nationalitate. Hai baietii!

  9. Nu e nicio senzatie transferul lui Baeten. E un jucator mediocru, nu are nimic in plus fata de ce au jucatorii Rapidului, a retrogradat cu oltenii si, poate cel mai important lucru…sa aduci o extrema cand antrenorul nu are de gand sa joace cu extreme…big brains.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.