RapidȘtiri Rapid București

Schimbarea de la Rapid care a generat mii de reacții în online

Recenta schimbare în echipa administrativă a clubului Rapid București a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. Numirea Andreei Cioboată ca nou ofițer de presă al clubului și transferul lui Lucian Ionescu în rolul de Brand Manager la Rapid Old Boys au fost primite cu un amestec de entuziasm și controverse în rândul suporterilor.

Reacțiile Fanilor

Comentariile fanilor pe Facebook reflectă o gamă largă de emoții și opinii. Majoritatea comentariilor sunt pozitive, mulți suținători exprimându-și aprecierea pentru numirea Andreei Cioboată.

Comentarii Pozitive

Ionuț Rada, fostul fotbalist al Rapidului, a felicitat-o pe Andreea și i-a urat mult succes în noua poziție, reflectând un sentiment general de suport și speranță pentru un nou început în comunicarea clubului. „Felicitări Andreea! Ma bucur mult pentru tine! Baftă multă!” a scris el​.

Victor Nițu a evidențiat importanța acestei schimbări pentru îmbunătățirea sectorului de comunicare al clubului: „O numire foarte bună, era clar un sector deficitar în club. Conferințele noastre de presă erau de-a dreptul dureros de urmărit”.

Mihai Popescu a fost entuziasmat de profesionalismul pe care Andreea îl aduce la Rapid: „Felicitări Andreea….cineva cu cuvintele la ea….sper să vedem comunicate la un cu totul alt nivel!”.

Comentarii Critice

Cu toate acestea, nu toate reacțiile au fost pozitive. Paul Hitter, celebrul pictor rapidist, și-a exprimat în stilul caracteristic opinia critică în legătură cu noua numire, aducând în discuție trecutul Andreei Cioboată: „Tot despre șefa pă presă de la Rapid! Sărumîna duamna! Deci ea cu fracsu facea interviuri cu ultrașii stelei, despre “ cartieru care respira stelist”. Ba a susținut cu bani și programul DDB. Hai că e bine!”

Mircea Jecu a exprimat o părere mixtă, apreciind profesionalismul Andreei, dar amintind și de importanța lui Ionescu pentru Rapid: „Continuam cu profesioniștii la Rapid! Succes Andreea, era alegerea logică a tot ceea ce se întâmplă în momentul de față. Multumim frumos, Lucian!”​​.

Per ansamblu, fanii văd această schimbare ca pe o oportunitate de a îmbunătăți imaginea și comunicarea clubului, un sector care, după cum spun mulți, a avut nevoie de o revigorare.

Totuși, există și o parte a fanilor care își exprimă îngrijorarea cu privire la plecarea lui Lucian Ionescu și schimbările constante din cadrul administrativ al clubului.

Concluzie

Schimbarea recentă în echipa administrativă a Rapidului a generat mii de reacții în online, reflectând o gamă largă de opinii și sentimente în rândul suporterilor. În timp ce majoritatea reacțiilor sunt pozitive și optimiste, existând o așteptare generală ca Andreea Cioboată să aducă un suflu nou în comunicarea clubului, există și voci critice care privesc cu scepticism aceste schimbări. Rămâne de văzut cum va evolua situația și dacă noua structură administrativă va reuși să răspundă așteptărilor înalte ale suporterilor.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.