Rapid

Rrahmani a vorbit despre plecarea de la Rapid: „Voi vorbi cu domnul Sucu”. Ce a declarat kosovarul despre relatia cu jucatorii sarbi

Neil Lennon si Albion Rrahmani au prefatat in cadrul unei conferinte de presa primul meci al sezonului, cel cu UTA, care va avea loc sambata la Arad de la ora 19:15.

Albion Rrahmani: „Cat timp sunt aici, voi da 100% pentru echipa”

Albion Rrahmani a declarat ca, desi spera sa ajunga in primele cinci ligi ale Europei, momentan e aici si va da 100% pentru Rapid.

„Suntem pregatiti de acest meci. Vrem sa incepem cu o victorie. Sunt aici, focusat 100% si voi lupta pentru aceasta echipa pana la final. Voi lupta pentru fani, pentru ca ei ne sustin neconditionat.

Toate meciurile au presiune, dar suntem profesionisti, ramanem calmi si facem tot ce putem sa scoatem maxim din fiecare joc.

Jucatorii noi sunt foarte buni, avem o echipa puternica acum. Domnul Lennon e un antrenor foarte bun, cu filosofie de joc foarte buna, care ne va ajuta sa fim din ce in ce mai buni.

Sper sa ajung in primele cinci ale Europei, daca o echipa ofera ceva interesant voi vorbi cu domnul Sucu, iar daca oferta este si in interesul clubului voi face o alegere. Deocamdata sunt jucatorul Rapidului si voi da 100% pentru echipa.

Nu exista tensiuni intre kosovari si jucatorii sarbi. Nu ne intereseaza politica, e vorba de fotbal, suntem colegi, ne respectam si totul e in regula”, a declarat Albion Rrahmani.

Neil Lennon: „Ne asteapta un meci dificil”

Neil Lennon a declarat ca Rapidul e pregatita de noul sezon, ca jucatorii s-au pregatit excelent, dar cu toate acestea, varful va fi atins dupa trei etape, iar meciul cu UTA va fi foarte dificil.

„E primul meci al sezonului. UTA a facut ceva schimbari. E un meci dificil, dar cel mai mult ne intereseaza cum o sa ne prezentam noi. Am avut o pregatire excelenta, dar varful va fi atins in trei etape, de aceea ne asteapta un meci greu.

Vrem sa incepem cu dreptul, vrem sa incepem cu bine. E o liga competitiva. E bine sa jucam cu echipele puternice la inceput pentru ca si ele au nevoie de timp sa isi intre in ritm. Competitia e buna, cu cat echipele sunt mai puternice cu atat creste valoarea campionatului.

Am schimbat sistemul, dar nu vrem sa-l complicam prea tare. Jucatorii s-au adaptat foarte bine la noua formula de joc. Atitudinea lor a fost superba si avem un grup de jucatori entuziasmati de inceputul noului sezon.

Sapunaru este un sportiv extraordinar. Avem doar admiratie pentru el, e parte din echipa si ne vom folosi de el oridecateori va fi necesar. Ne va ajuta atat de pe teren, cat si in afara lui. E un exemplu adevarat pentru tinerii jucatori.

Orice antrenor vrea jucatori noi. Vom mai adauga jucatori la ceea ce avem in acest moment, dar acum sunt multumit de ce am la dispozitie. Avem profunzime si avem dublura pe fiecare post.

Am vazut cateva meciuri de pregatire jucate de UTA, ne-am facut o idee despre cum joaca. Desi avem jucatori care ne pot ajuta cu informatii, s-ar putea ca UTA sa joace total diferit in meciul cu noi. Au un antrenor cu experienta, dar ce mai intereseaza pe mine e ca noi sa fim motivati si sa jucam la cel mai inalt nivel.

Nu ne temem de nimic, dar ne respectam adversarii. Vor fi 5-6 echipe care vor discuta despre castigarea campionatului si speram ca Rapid va lua parte la conversatie. E foarte important sa avem constanta si consistenta”, a declarat Neil Lennon.

 

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Întâi să demonstreze la Rapid,să de-a goluri multe care să ajute echipa și așa se va ajuta și pe el.Poate

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.