Rapid

RAPID are un nou ofiter de presa | Mesajul emotionant postat de Lucian Ionescu dupa ce a fost inlocuit cu Andreea Cioboata

Clubul FC Rapid va avea, începând de astăzi, un nou ofițer de presă, postul urmând a fi ocupat de Andreea Cioboată.

Lucian Ionescu, fostul ofițer de presă al clubului, va fi Brand Manager la Rapid Old Boys, unde se va ocupa de sectorul destinat foștilor jucători, dar și al istoriei Rapidulului, urmând a fi „liantul” între club și legende.

SFÂRȘITUL UNEI POVEȘTI

În 1998, atunci când Mircea Lucescu m-a împins practic din tribuna Giuleștiului în funcția de ofițer de presă la Rapid, credeam că visez. Visam de fapt la ceea ce nu îndrăznisem să visez vreodată. Viața, vremurile, conjuncturile, oamenii, m-au obligat ca după niște ani să plec – niciodată de bunăvoie – apoi să mă întorc, să plec din nou… vremuri bune, vremuri rele și vremuri crâncene.

Când Rapid se afla în Liga a IV-a mi s-a propus să revin acasă după promovare și să ocup vechea funcție. N-aveam cum să refuz. Au trecut 5 ani de atunci. Cu bune, cu rele. Cu întâmplări de scris într-o carte. Ani în care am încercat să ajut și eu Rapidul să crească. În mod cert am făcut și greșeli, în mod cert puteam mai mult. Am fost criticat, am fost și înjurat, dar am fost și felicitat, iar acele momente chiar contau. Iar cei care mă cunosc cu adevărat știu că am fost dedicat.

Pentru cei care nu cunosc detalii, funcția de ofițer de presă este una complexă și necesită mult echilibru. Totuși, deși te lovești de multe, este o meserie frumoasă.

Acum a sosit momentul altor provocări într-o zonă definitorie pentru mine. O zonă cu legende, cu istorie, cu tot ceea ce poate uni trecutul cu prezentul și viitorul la Rapid.

Sfârșitul unei povești, începutul alteia…

Lucian Ionescu

Cine este Andreea Cioboată

În vârstă de 32 de ani, Andreea este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. A lucrat în jurnalism sportiv, marketing sportiv, social media și timp de 5 ani a avut propria agenție de marketing online.

În tot acest timp, a dezvoltat proiectul personal numit „Ruj pe Bară”, în care scoate în evidență componenta socială a fotbalului și a pasiunii pentru Rapid. Anul trecut a început un nou proiect, bazat pe incluziunea femeilor în peisajul stadioanelor, numit „Brigada Rapidistelor”.

„Sunt o rapidistă fericită. Să lucrez pentru Rapid a fost un vis de când am venit prima oară pe Giulești. Sunt entuziasmată că pot aplica toată experiența acumulată până acum tocmai în cadrul clubului pe care îl iubesc. Voi trata Rapidul cu respect, cu grijă și cu profesionalism, așa cum am făcut întotdeauna”, a declarat Andreea pentru fcrapid.ro – site-ul oficial al clubului.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Felicitări Andreea pentru noul post. Sunt convins că Rapidul va înflori odată cu tine și comunicarea clubului va fi super profi.
    Felicitări și pentru Lucian pentru noul post, i se potrivește perfect.

  2. Cel mai mare LINGĂU din perioada post decembrista. Nu e mai mare un alt lingău vișiniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.