Neil LennonRapidȘtiri Rapid București

Neil Lennon e FASCINAT de un jucator din lotul RAPIDULUI: „L-am poreclit ROY KEANE”. Despre cine este vorba

La finalul cantonamentului din Slovenia, Neil Lennon, antrenorul Rapidului, a oferit un interviu pentru Rapid TV. Britanicul s-a declat mulțumit de pregătirea efectuată și a lăudat pe toată lumea pentru modul exemplar în care s-au antrenat. Totodata, Neil Lennon a dezvăluit ce supranume a primit Gabriel Gheorghe. Iată ce a declarat A1 de la Rapid:

„Sunt foarte mulțumit de felului care a decurs pregătirea. Jucătorii au devenit mai puternici de la o zi la alta, iar atitudinea pe care au avut-o față de pregătire și față de ceea ce le-am cerut a fost exemplară.

Sunt foarte bucuros pentru modul in care au asimilat metodele pe care le-am folosit cu ei, iar profesionalismul de care au dat dovadă este excelent.

După părerea mea cantonamentul a fost un real succes daca ne raportăm la ceea ce eu și stafful meu ne dorim de la jucători.

E un sistem nou de joc față de cel din sezonul trecut și a durat ceva timp până când jucătorii s-au adaptat. Sunt și jucători noi care au nevoie de timp ca să se integreze. Sunt foarte mulțumit. Mai avem încă o săptămână de pregătire și e timp suficient ca să devenim și mai buni.

M-au impresionat mai mulți tineri, pe Gheorghe l-am poreclit Roy Keane. Stan mi-a plăcut cum a evoluat, toți, de la cel mai tânăr și până la Săpunaru m-au impresionat. Nu numai în ceea ce privește fotbalul, ci și din punct de vedere al personalității. Atmosfera la echipă este foarte bună”, a declarat Neil Lennon pentru Rapid TV.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Gheorghe Gabriel cred ca va putea face fatza pe partea dreapta, sustinut de Manea si Gojckvichi. S-ar putea sa fie o noua surpriza gen Rares Ilie. De ce nu ?

  2. Copilul asta chiar stie cu mingea, nativ gen Balaci. Si Balaci a debutat la 16 ani, poate avem o mega surpriza cu Gheorghe.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.