Neil LennonRapidȘtiri Rapid București

Mircea Rednic il lauda pe Neil Lennon, dar spune ca nu ii va fi usor. Ce a declarat Puriul inainte de meciul direct dintre UTA si RAPID

Întrebat dacă îi va împărtăși lui Neil Lennon din experiența sa în sezonul în care a câștigat titlul la Rapid, Rednic a ținut să transmită că acesta nu are de sfaturi și a menționat că giuleștenii vin după un sezon slab.

„Lennon nu are ce învăța, are atâtea experiențe, atâtea performanțe în spate. Dar, nu o să-i fie ușor, e clar că e alt spirit, pretenții foarte mari, mai ales după investițiile care le-au făcut. Și toate astea după sezonul prost pe care l-au făcut. Eu consider un sezon prost, din moment ce au investit atâția bani și nu au reușit să prindă un loc de cupă europeană.

E clar că e un sezon ratat, de aia ambițiile sunt foarte mari, dar și pretențiile domnului Șucu și ale suporterilor”, a spus „Puriul”.

Transfer de SENZATIE pregatit de Dan Sucu. Ar fi o lovitura crunta pentru Gigi Becali si Nelutu Varga

Dan Șucu, principalul finanțator al echipei din Giulești, a făcut mai multe transferuri, însă campania de achiziții nu s-a încheiat.

Conform digisport.ro, giuleștenii vor să dea lovitura verii în România și să-l transfere pe William Baeten, mijlocașul belgian al celor de la FCU Craiova, care a impresionat cu evoluțiile din primul eșalon, însă a retrogradat.

Conform sursei citate, Rapid a și înaintat o propunere de transfer al lui Baeten, în valoare de aproximativ 350.000 de euro, iar acum așteaptă răspunsul finanțatorului oltenilor.

Baeten ar agrea un transfer în Giulești, dar doar dacă va fi unul definitiv.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Daca ne batem Rednic, s-au dus dracului tot anul, la ce echipa au oile, la ce transferuri au făcut alții, greu, foarte greu pentru LEANU scoțianul !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.