Rapid

Lui Mircea Rednic nu-i prea place ca joaca in prima etapa cu Rapid: „Imi convine, nu-mi convine, asta e… Jucam cu Rapid”

Rapidul își dorește titlul în sezonul 2024-2025 al SuperLigii și debutează chiar împotriva ultimulului antrenor care a adus râvnitul trofeu în Giulești.

Mircea Rednic devenea campion cu „alb-vișiniii” în vara lui 2003, iar acum vrea să-i strice debutul lui Neil Lennon în fotbalul românesc de pe banca celor de la UTA.

„Legat de adversari, nu știu ce să zic… Că îmi convine, că nu îmi convine, jucăm cu Rapid. Au antrenor nou, am văzut că au schimbat sistemul, a și declarat. Va juca cu trei pe fund, au fost perioade când am jucat și eu așa, deci cam știu sistemul. Știu punctele forte la acest sistem, dar și cele slabe.

Sunt multe schimbări de jucători, s-au întărit. Asta-i clar, că s-au întărit, au făcut câteva transferuri bune. E o echipă care an de an își propune să câștige campionatul sau să joace în cupele europene. Și anul acesta, la fel, mai ales la investițiile care s-au făcut, la bugetul pe care îl au la dispoziție, efortul pe care l-au făcut ca să aducă un antrenor cu un CV foarte bun… Îl așteptăm cu drag, pe toți îi așteptăm aici la noi.

Sunt sigur că vom avea o atmosferă frumoasă, toată lumea așteaptă și e dornică să ne vadă la lucru. Noi suntem pregătiți. Poate, eu știu, două-trei posturi încă nu am reușit să le dublăm, dar discutăm”, a spus antrenorul principal Mircea Rednic în deschiderea conferinței de presă ce precede meciul cu Rapid, conform prosport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Irish Lennon, TREBUIE SA IEI 3p la uta.
    Atat…nimic mai mult….pt sambata.

    Iar in tur obligatoriu minim 35p.
    Atat.

  2. Cu trei pe fund a vrut sa joace si Mutu, si din cate am inteles l-a contrat Nico pana cand l-a facut sa plece. Ca nu se poate in sistemul ala, ca una, ca alta. Nico nici macar nu era antrenor din cate stiu. Pana la urma s-a bagat Nico si in alte prostii si a fost dat afara. Sa speram ca Lennon poate sa se impuna.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.