Rapid

LIVE | Rapid – NK Maribor | Ultimul amical al verii

Rapid e gata de un nou sezon, iar astazi joaca ultimul amical al verii impotriva slovenilor de la NK Maribor.

FINAL! Rapid 4-0 NK Maribor

Hassani – min. 23, min. 48

Timotej Jambor – min. 67

Gabriel Gheorghe – min, 85

Iata primul 11 trimis in teren de Neil Lennon:

Aioani – Borza, Iacob, Blazek, Braun, Manea – Oaida, Hassani, Kait, Papeau – Rrahmani

Au intrat in repriza a doua Badescu, Ignat, Sapunaru, Gheorghe, Jambor, Burmaz, Petrila, Micovschi, Gojkovic si Emmers.

Meciul e live pe RAPID TV.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Meci bun făcut de băieții noștri, un numar 6 și cred ca ne putem îndeplini obiectivul, locurile 1 – 3 , sper sa rămână Rrahmani.

  2. Am văzut meciul în reluare, într-adevăr o partidă bună făcută de băieții noștri. Abia aștept meciul împotriva arădenilor. Foarte bun Cristian Ignat și Filip Blazek, cred că cu ei ar trebui să începem meciul. Mi-a plăcut mult Petrila și Micovschi. Foarte bun Burmaz, face faza defensivă foarte bine. Micovschi este greu de depășit 1v1. Cred totuși că avem nevoie de un coordonator de joc peste Xiam Emmers.

  3. Am vizionat in intregime meciul cu cei de la NK MARIBOR – vicecampioana Sloveniei. Asi remarca presingul facut de baietii nostri, atat la adversarul cu mingea la picior, cat si la adversarii ce incercau sa se demarce. Observ ca se inteleg foarte bine pe faza ofensiva Rachmani cu Hasani, primul fiind cu pasa decisiva si al doilea cu finalizarea la primele doua goluri. De asemenea se poate lesne observa ca relatiile de joc se imbunatatesc de la un joc la altul, asta insemnand ca se vede interventia in antrenamente si pregatirea meciurilor a stafului tehnic. Aioanei a scos cele doua suturi pe poarta ale slovenilor, fundasii s-au achitat in mare parte de sarcini, iar mijlocasii au avut un bun travaliu. In general o partida reusita si speranta ca, sa facem jocuri bune si in partidele oficiale. Multa sanatate tuturor, succes la Arad cu UTA si bineinteles FORTZA RAPID!. DOAMNE AJUTA SA IESIM CAMPIONI.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.