Rapid

Decizia Galeriei Rapidului pentru deplasarea de la Arad. Ce au hotarat ultrasii rapidisti

Fără Liviu Ungurean, alias Bocciu’, care a anunțat recent că se retrage și că nu va mai fi liderul fanilor giuleșteni, după 10 ani în care a reorganizat galeria, Rapid va avea sprijinul suporterilor în prima etapă din noul sezon, cu UTA, la Arad.

Conform gsp.ro care citează surse apropiate clubului Rapid, la meciul de sâmbătă, de pe stadionul „Francisc Neuman”, vor fi prezenți în jur de 400 de fani, 200 din București și restul din zonele apropiate. Gazdele au fost anunțate să rezerve sectorul destinat galeriei oaspete și să pregătească o casă specială, de unde suporterii Rapidului să-și poată achiziționa biletele de meci.

Încă n-au făcut alegeri pentru noul lider al galeriei la Rapid

În mod obișnuit, dacă un lider de galerie se retrage, indiferent de motiv, șefii de brigăzi organizează alegeri pentru numirea altuia. Deocamdată, chiar dacă „Bocciu'” și-a anunțat plecarea de acum două săptămâni, nu a avut încă loc ședința pentru stabilirea unui nou lider.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. De acord cu „Antisistem” !
    De fapt, eu n-am nici-o așteptare din partea lor, nu-și vor cere NICIODATĂ scuze pentru boicotarea play-offului trecut !
    Să fie sănătoși și s-aleagă pe cine vor, dar să nu mai creeze probleme echipei prin folosirea materialelor pirotehnice la meciuri !
    FORȚA RAPID !!!

  2. Uite de ce nu mai dorm(im) la!noapte!…Văd ca nu au de gând să-și ceară scuze pentru atitudinea lor urâtă fata de echipă, din play-off-ul trecut; LAȘI SI NESIMȚIȚI!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.