Rapid

Albion Rrahmani e dorit in SERIE A. Ce echipa de Champions League il vrea pe atacantul Rapidului

Cifrele excelente ale lui Albion Rrrahmani l-au adus în atenţia mai multor cluburi importante din Europa, iar ultimul nume care l-a transformat pe Albion Rrahmani în „ţinta principală” este Bologna, italienii calificaţi în grupele Ligii Campionilor.

Bologna l-a trecut în capul listei de transferuri pe Albion Rrahmani

Site-ul orangesport.ro care citează presa din Kosovo scrie despre interesul Bolognei pentru transferul lui Albion Rrahmani, atacant care a dat un randament excelent după ce a fost transferat de Rapid de la FK Ballkani cu 600.000 de euro. Kosovarii susţin că şefii Bolognei îl vor pe Rrahmani pentru a-i lua locul lui Joshua Zirkzee (23 de ani), cel care este cu un pas la Juventus.

„Bătrâna Doamnă” îi face, astfel, loc lui Albion Rrahmani pentru transferul la Bologna, care va rămâne fără atacant. Oficialii clubului italian l-au urmărit atent pe Rrahmani în tricoul Rapidului şi s-au hotărât să încerce un transfer.

Albion Rrahmani a avut un sezon excelent la Rapid: 17 goluri şi cinci assist-uri în 26 de meciuri jucate. De serviciilel atacanatului din Kosovo s-au interesat mai multe echipe, printre care Benfica, Slavia şi Sparta Praga sau Rangers.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Rrahmani este dorit la Bologna, Slavia, Sparta, Rangers. arabi,etc. Stiri lansate ‘ pe surse’ in presa de rahat platita pentru destabilizarea jucatorului. Au mai facut si pretul, 3 mil. Ca asa vor ei. Tinta este, normal, Rapid prin destabilizarea jucatorilor, coruperea unora, sa nu se poata ridica prea sus. E spaima mare de ce ar putea sa fie Rapid. Razboiul subteran a inceput deja, Psihologic, logistic, sub toate formele. Vezi si desfintarea brigazilor, detasamentelor, retragerea liderilor de galerie, ca si cum e gata , am ramas fara suporteri, fara galerie, deja nu mai contam. Nu mor caii cand vor cainii, trecem si de asta, cu sau fara brigazi sau lideri, s-or mai gasi si altii care sa se organizeze, ca pe timpul lui Mincea, Mache, fara interese pecuniare, mai lalait, mai distorsionat, dar multi.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.