RapidȘtiri Rapid BucureștiViorel Moldovan

Viorel Moldovan anunță mutări noi la Rapid: „Unii vor veni, alții vor pleca”

După ce l-a înlocuit pe Daniel NiculaeViorel Moldovan a preluat conducerea clubului cu un plan clar. Pe lângă terminarea în primele trei formații pentru locul în competițiile europene, noul președinte a luat în vizor și Cupa României.

„Nu sunt rezervat, sunt foarte optimist și încrezător pentru că voi reuși să îndeplinesc obiectivele clubului la final de sezon și voi aduce Rapidul sus, acolo unde trebuie să fie. Obiectivele sunt la fel ca și în acest sezon, clasarea pe primele trei locuri și câștigarea Cupei României”, a declarat Moldovan, potrivit Prima Sport.

Viorel Moldovan a subliniat importanța echilibrului și a consolidării lotului. În viziunea fostului internațional, trebuie să îi pună la punct pe jucători pentru un start de sezon în forță.

„Eu cred că este un obiectiv realist ținând cont de ce s-a întâmplat sezonul trecut. Trebuie să fim echilibrați, să consolidăm lotul, să-l punem la punct, să construim o echipă solidă, mai ales în ceea ce privește organizarea defensivă, pentru că știu că au fost anumite probleme. Pe mine mă interesează de acum încolo pentru că e responsabilitatea mea alături de staff-ul tehnic și colaboratorii mei, trebuie să facem o echipă cât mai puternică. Lucrurile funcționează foarte ok cu mine atâta timp cât îți faci treaba. Vor mai pleca dintre jucători, așa e în perioada asta, alții vin, alții pleacă”, a mai spus președintele giuleștenilor.

Neil Lennon e la fel de optimist ca Viorel Moldovan

Neil Lennon a vorbit de asemenea despre stadiul pregatirii echipei si spune ca antrenamentele vor creste in intensitatea. Britanicul spune ca isi doreste cel putin 4-5 jucatori noi si ca va implementa un stil britanic de joc.

„Lucram la conditia fizica si la unitatea grupului, la modul in care vrem sa munceasca zi de zi si la modul in care ii vrem sa joace. 

Scopul acestui prim cantonament este ca jucatorii sa fie intr-o forma si intr-o conditie fizica mai buna pentru urmatorul, cel din Slovenia.

Jucatorii au raspuns foarte bine la nivel profesional. Atitudinea a fost excelenta. Am avut un cantonament bun pana acum si vom putea creste intensitatea antrenamentelor.

Vreau sa jucam agresiv. Vreau sa fim buni si cu minge si fara minge. Vreau sa punem presiune pe adversari. Iar pentru asta ne trebuie o conditie fizica foarte buna si sa fim o echipa.

Jucatorii se adapteaza pentru ca am un stil diferit. Vreau sa implementez un stil britanic de joc la Rapid, un joc in forta cu pase rapide inainte.

Vrem sa marim lotul cu 4-5 jucatori cel putin. Noi speram sa ramana si Rrhmani, dar n-am un glob de cristal ca sa stiu daca va ramane sau nu.”, a declarat Neil Lennon, antrenorul Rapidului.

 

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Bine mai Vio, aduceți ceva să fim peste stana sau nu ?
    Iară luam bătaie de la subsolul campionatului, atunci să te văd cât de zâmbăreț o să fi, treabă ta, fa-te de minune cu rebuturi !

  2. Aceleasi stiri rostogolite cum rostogoleste porcul bostanul. Iei bani pe repetarea stirilor vechi si prafuite? Esti ziarici? Slabutz rau…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.