Dan ȘucuNaționala de Fotbal a RomânieiRapidȘtiri Rapid București

Rapid București Face o Nouă Achiziție de Top: Dan Șucu a bătut palma cu fundașul Naționalei României

După transferul lui Cristi Manea, Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, e pe cale sã dea o nouă lovitură direct de la EURO 2024. Rapid București este foarte aproape de a finaliza transferul fundașului naționalei României, Adrian Rus.

Transfer de Titlu pentru Rapid București

Publicatia prosport.ro scrie că Rapid București a ajuns la un acord cu Adrian Rus, fundașul naționalei României. Rus, care se întoarce la Pisa după EURO, ar urma să fie achiziționat de Rapid pentru a întări apărarea echipei în sezonul următor.

Dan Șucu s-ar fi înțeles cu un fotbalist prezent cu România la EURO, iar sosirea la Rapid este iminentă

Sursa citatã indică faptul că fundașul central și-a dat deja acordul prin intermediari, iar clubul alb-vișiniu așteaptă doar acceptul italienilor pentru a finaliza transferul.

Cariera lui Adrian Rus

Adrian Rus și-a început cariera profesională în 2014, la Olimpia Satu Mare, și a continuat să joace pentru echipe din Ungaria, precum Fehérgyarmat, Balmazújváros și Puskás Akadémia. În sezonul 2018-2019, Rus a fost împrumutat la Sepsi, unde a avut 14 apariții.

În 2022, Pisa l-a transferat pentru un milion de euro, dar în sezonul trecut, fundașul a fost împrumutat la Pafos din Grecia, marcând de două ori în 24 de partide. La EURO 2024, Rus a debutat în meciul câștigat de România împotriva Ucrainei, intrând pe teren în minutul 75 în locul lui Marius Marin.

Achiziții și Plecări la Rapid București

Dacă transferul lui Adrian Rus se va materializa, acesta ar fi al treilea transfer important al Rapidului în această vară, după Luka Gojkovic și Cristi Manea. De asemenea, Jakub Hromada și Robert Bădescu și-au prelungit contractele pentru încă trei ani.

Echipa alb-vișinie s-a despărțit în această vară de Alexandru Albu, Kévin Soni, Iulian Cristea și Dragoș Grigore, iar Adrian Iencsi nu a mai continuat ca secund al lui Lobonț.

Schimbări în Staff-ul Tehnic

Dan Șucu a adus și schimbări importante în staff-ul tehnic al Rapidului. Neil Lennon, antrenor principal, va fi asistat de secundul Iain Brunskill, Andrew Liddell (preparator fizic), Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii) și Kyriakos Televantos (analist video). Marian Mihail a fost numit director executiv, iar Viorel Moldovan a preluat funcția de președinte, înlocuindu-l pe Daniel Niculae.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Ar fi excelent, dar nu cred. Am luat atatia „pe hartie”, pana cand s-au dovedit a nu fi ai nostri. Ma bucura macar ca s-a urmarit pista asta, chiar daca se face sau nu, inseamna ca planurile sunt mari.

  2. Stiu ca n-are legatura cu articolul, dar ma gandeam si eu, asa: bine ca tot Universul era ingrijorat la maximum de un posibil egal la Slovacia-Romania, dar o vorba n-am auzit de la nimeni ca nici Portugalia, practic deja calificata pe prima pozitie s-ar putea sa nu se prea omoare cu firea impotriva Georgiei.

  3. Pana nu vad nu cred. Asa a fost si cu Dragus pe care la deturnat Sumudica la Gaziantep in ultimul moment, cu Yuri detrnat de Mutu la Neftci. Sper sa nu se repete povestea.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.