Neil LennonRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Neil Lennon a vorbit pentru BBC despre Rapid și România: „Potențialul e uriaș”

Neil Lennon a acordat un interviu în care a vorbit despre prima impresie de la venirea în România. Neil Lennon a fost impresionat de Dan Șucu și de ce a găsit la Rapid. El a precizat că fotbalul românesc este în creștere, cu antrenori de top și potențial uriaș de dezvoltare.

„Am fost impresionat de ce a avut de zis patronul de la Rapid. Am fost la București, am văzut facilitățile și infrastructura. E un club în mare creștere. Tot fotbalul românesc e în creștere, naționala e la EURO. Infrastructura progresează, antrenorii sunt buni și există competiție între ei.

Pe hârtie, poate te gândești că nu e așa. Dar, în practică, potențialul e uriaș în România. Am realizat multe în Scoția, acum e șansa mea să-mi lărgesc orizonturile. Mi-a plăcut perioada petrecută în Cipru și sper să-mi placă în România”, a declarat Neil Lennon, pentru BBC.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Problema la Rapid este la Așa zi și veteran al clubului gen Săpunaru care primește prima de victorie de la jocul cu Steaua și în loc să o împartă cu ceilalți o ține pentru el și dă la cine vrea el restul de bani

  2. Ma da apareti la comentarii numai Rapidisti de ăștia sadea ???bai șobolanilor vedeți-vă de oițele voastre și lăsați Rapidul în pace?

  3. Sunt de acord ca potentialul e urias. Investitori de top, jucatori si antrenori cu talent, etc. Din pacate cele mai multe talente autohtone sau aduse din afara prefera sa fie rezerve in strainatate decat sa joace meci de meci si sa-si faca un nume in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.