Rapid

La mulți ani, Rapid București!

 

Astăzi, 25 iunie, sărbătorim 101 ani de la înființarea clubului nostru drag, Rapid București. Este un moment plin de emoție și mândrie, un prilej de a ne aminti de momentele glorioase care au scris istoria acestui club legendar.

De-a lungul unui secol și un an, Rapidul a fost mai mult decât o echipă de fotbal. A fost și rămâne o comunitate unită de pasiunea pentru culorile alb-vișinii. Am trăit împreună bucurii nemărginite și am trecut peste încercări grele, dar spiritul rapidist a rămas mereu neclintit și neînfrânt.

În cei 101 ani, Rapidul a format generații de jucători talentați și a adus împreună milioane de suporteri devotați. De la victoriile memorabile în campionatul intern până la partidele epice din cupele europene, fiecare moment a contribuit la legenda Rapidului.

Astăzi, privim cu încredere spre viitor, știind că povestea noastră continuă. Fiecare zi aduce noi provocări, dar și oportunități de a scrie alte pagini de aur în istoria acestui club minunat. Cu mândrie, determinare și respect pentru tradiție, ne vom lupta întotdeauna pentru culorile alb-vișinii.

La mulți ani, Rapid București! Să ne bucurăm împreună de această zi specială și să continuăm să scriem istorie, unind generațiile de rapidiști sub același ideal comun. Hai Rapid!

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

  1. La multi ani…FARA TROFEE…FARA REALIZARI.

    Doar vreo 2 meciuri amicale chinuite…si cu NO NAME….la 101 ani….

    Asa face o.mare echipa….asa fac si echipele mari de afara…
    Oare….?

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.