Horatiu Moldovan

Horațiu Moldovan s-a săturat să fie rezervă și vrea să plece de la Atletico Madrid. Ce a declarat fostul portar al Rapidului

Horațiu Moldovan a declarat că vrea să plece de la Atletico Madrid, dar promite că va continua tot la o echipă puternică, dintr-un campionat de top din Europa. Situaţia depinde inclusiv de evoluţiile sale de la EURO, în cazul în care Edi Iordănescu îl va titulariza.

„Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, aşa pe româneşte. Nu ştiu dacă vara asta, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunităţi apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid.

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European şi apoi vedem ce oferte apar”, a spus Horaţiu Moldovan, în cadrul unui podcast.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Cariera ( adica sa fi titular la o echipa cat mai puternica) sau bani. Moldovan a atins al doilea obiectiv ( numai un nebun ar fi refuzat banii si echipa uriasa care l-a achizitionat). Dovedeste, asa cum il stim maturitate in gandire prin dorinta expusa. Relatia cu Rapid ramane pur sentimentala ( atat cat e, daca mai e), fiecare cu drumul lui. Mult noroc Moldo!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.