Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Djokovic ii cere o avere lui Dan Sucu pentru a pleca de la Rapid. Cat vrea croatul ca sa rezilieze contractul

Cu un salariu de 17.000 de euro pe lună la Rapid, Damjan Djokovic e decis să plece doar dacă va primi 12 salarii, adică toate pe care le are de luat până la finalul contractului, scrie Golazo.ro.

Astfel, Damjan Djokovic vrea aproximativ 200.000 de euro pentru a-și pune semnătura pe rezilierea contractului cu Rapid, club la care a ajuns în urmă cu jumătate de an.

Damjan Djokovic a jucat puțin la Rapid, doar 10 meciuri de campionat, însă a câștigat sume importante.

Pe lângă cele 17.000 de euro primite lunar, Damjan Djokovic a primit și 100.000 de euro drept bonus de instalare, la semnarea contractului.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Să rămână până la sfârșitul contractului și împrumutat prin liga a doua. Eventual luat un alt jucător la schimb

  2. Si nu se stia ca a facut la fel la ciobanii wcsb? Nu i-a dat behaitul sef bani doar ca sa plece la noi?

  3. Bravo Mitica, penalizati-l din toate pozițiile pentru regulamentul de ordine interioară , sa-i iasă pe nas pretențiile pentru care cere bani si sa vada in 2025 pentru cati bani a jucat la RAPID !

  4. Ce as face eu? Rămâi la echipă, te antrenezi separat, ai călcat regulamentul de ordine interioară – amendă, nu ești în parametri – amendă etc. Păi te plătesc în avans ca să mai iei bani de la altă echipă și eventual să joci contra mea?

  5. Nu inteleg, de ce nu se fac transferuri!? A ramas cumva DAN SUICU fara bani!? Rapidul nostru trebuie sa mai transfere un portar, doi fundasi centrali, un mijlocas defensiv, un varf de atac si un jucator de banda. Sa fim realisti, cat ar fi Lennon de antrenor, fara jucatori de calitate nu poate avea rezultate si implicit- castiga trofee. Transferurile trebuiesc efectuate pana la inceperea campionatului. Ideal ar fi fost sa le fi facut pana la plecarea in cantonamentul din Slovenia. Ne miscam foarte greu. Noul presedinte ar trebui sa se implice mai mult pentru realizarea acestor transferuri. Mult succes in acest sens si nelipsitul FORTZA RAPID

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.