Daniel NiculaeMarius SumudicaRapidȘtiri Rapid București

Daniel Niculae spune ca Sumudica era cea mai buna varianta pentru Rapid: „Eu asa cred”

Rapid l-a numit antrenor pe Neil Lennon, dar Daniel Niculae este de părere că Marius Șumudică s-ar fi potrivit cel mai bine la clubul giuleștean.

Acesta l-a propus pe antrenorul român acționarilor de la Rapid, însă, în urma întâlnirii dintre Dan Șucu și Marius Șumudică, omul cu banii din Giulești a decis să meargă pe mâna lui Neil Lennon.

Soția domnului Șucu nu se bagă la treburile echipei de fotbal. Au fost mai multe propuneri. A mai fost o dată discuția cu venirea lui Șumudică la Rapid.

Și acum, și atunci era una dintre variante. Acum am spus că e cea mai bună variantă de antrenor la Rapid.

Tot timpul trebuie să pui în balanță și plusuri și minusuri. Eu cred și acum că Marius era cea ma bună variantă”, a spus Daniel Niculae, la Digi Sport Special.Digi Sport Special.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Acelasi care credea ca Rapidul o sa defileze prin campionat cu trioul Papeau – Ionita – Ongenda…

  2. Incepi, incepeti sa semanati cu primarii aia care au pierdut alegerile dar nu constientizeaza. Nico, Iosif, Bocciu, lasati loc de buna ziua, cu voi sigur reconcilierea ( si materiala) se va produce dar nu coercitiv, lasati bisericutele si lipitorile din brate. Si cu si fara Lennon tot nu vine cine nu vrea Sucu. Daca tineti la Rapid stiti ca fara Sucu ne ducem dracu’. Sigur daca mioritic vrem sa bantuim iarasi prin B si la periferia clasamentelor asta e, da-i inainte cowboy. Totusi hai Rapid, doar asta conteaza.

  3. Daniel Niculae sa își vadă de treabă lui, de viața lui, tot respectul pentru cariera lui, dar ajunge, să înceteze cu răutățile de felul asta.

  4. Păi domnule Niculae, chestia cu clownului ce a fost ? Ieri Șumi era circar, iar azi e mare antrenor ? Hai, că ești penibil….

  5. Ce vrajala, nu ți-e rusine? Ai uitat ce ai facut vara trecuta, acum e bun Sumi nu mai e clown?

  6. Nico, Nico, gata, ai plecat de la Rapid si ti-a cazut masca?! Parca mai ieri il luai in tarbaca pe „bufon” vorba ta, iar acum…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.