Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu, alchimistul din Giulești: „Tot ce atinge se transformă în aur”

Dan Șucu, patronul Rapidului, a fost descris de soția sa, Diana Șucu, drept un adevărat alchimist modern. Într-un interviu acordat pentru PRO TV, doamna Șucu a subliniat cum pasiunea și dedicarea soțului său se reflectă în succesul pe care îl atinge în fiecare domeniu în care se implică.

„Prima dată la meci am fost ușor reticentă, după care, la al doilea meci, l-am rugat pe soțul meu să mă ia și tot așa. Și acum mă rog de el să mă ia la fiecare meci, iar el mă ia cu mare drag. Spune că îi port noroc,” a mărturisit Diana Șucu.

Această mărturie nu este doar despre o pasiune comună pentru sport, ci și despre o relație strânsă și susținută între cei doi. Dan Șucu, cunoscut pentru succesul său în afaceri, pare să fie însoțit de un adevărat talisman în persoana soției sale. Prima doamnă a Giuleștiului a subliniat, de asemenea, că implicarea patronului Rapidului în orice proiect duce inevitabil la succes.

„Știu că Dan este extrem de implicat și mai știu că Dan pe ce pune mâna transformă în aur și sunt convinsă că o să facă o treabă foarte bună aici,” a adăugat domana Șucu.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. ratare cu poarta goalî, STEFANESCU:::
    NICI UIS MUNTEANU ???

  2. De moment nu a realizat nimic la Rapid, din contra din cauza incapatanari lui am sfarsit pe locu 6 campionatu trecut.

  3. @Dan eu mi-am spus parerea, nu am injurat pe nimeni și din principiu respect orice opinie chiar dacă e contrară spuselor mele. Nu-mi plac polemicile și deci nu o să-ți raspund, doar îți spun că l-am respectat pe domnul Copos pentru ce a realizat in viață și la Rapid!

  4. Ce se activeaza cacatii astia mai nou pe aici, lingaii lui sucu, nu mai poti spune nimic ca se irita sugacii! Mergeti in mortii vostri si organizati sedinte de integrare in absolut la Mobexpert ca ne-am saturat de voi, pana in 2022 nu erati unul pe langa noi si acum ne dati lectii de rapidism de la gura anonimatului! Pe siteurile oficiale iti sterg comentariile cand critici, aici isi pun suflatorii in nai sa le ia apararea, mergeti putin la stadion si pregatiti anul centenarului mai voluntarii pulii, lasati-ne pe noi.

  5. Mache dc nu stai tu la taraba ta? Dc nu evitați voi „auto cunoscători” a tot ce este pe pământ sa vă dați cu părerea? Nu de alta da daca te scutiri nu ai de o șaorma in buzunar!!! Ce plm vreți voi să faceți și lui Șucu? Să-i faceți ce i-ați făcut lui copos? Stai dracu in banca ta și vezeti de treabă ta!

  6. Care domenii, că in afară de mobila și mai nou fotbal, nu știu la ce se mai pricepe! Iar alchimismul nu este egal cu transformatul in aur, ci doar vanzare de iluzii! Asa cum fost play-offul și cum vrea să ne facă să credem in performanță pe termen mefiu și lung, că pe termen scurt n-are cum cu politica de tarabă prin vanzarea jucatorilor cei mai buni după 6 luni, cel mult un an!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.