Rapid

Anunț important din partea clubului Rapid pentru toți fanii săi. Ce se întâmplă joi de la ora 12

Clubul Rapid va anunța lansarea cardului de suporter rapidist joi, 20 iunie, la ora 12, când va oferi detalii despre preț și beneficiile pentru suporteri. Până când clubul va face anunțul clar cu privire la beneficii, haideți să aruncăm o privire să vedem ce avantaje aduce acest card suporterilor unor echipe de tradiție care au implementat acest sistem.


Ce Este Cardul de Suporter?

Cardul de suporter este un document special emis de clubul de fotbal, destinat fanilor oficiali ai echipei. Acesta nu este doar o simplă legitimație, ci un simbol al loialității și al sprijinului față de echipă. Dar ce avantaje aduce cu sine?


Beneficiile Cardului de Suporter

 1. Acces Prioritar la Bilete
  • Cu cardul de suporter, ai acces prioritar la achiziționarea biletelor pentru meciuri, inclusiv pentru cele importante sau sold-out. Nu mai trebuie să te îngrijorezi că nu vei găsi bilete la timp!
 2. Reduceri și Oferte Speciale
  • Beneficiezi de reduceri la bilete și la produsele din magazinele oficiale ale clubului, precum și la diverse servicii partenere. Astfel, economisești bani și te bucuri de produsele tale favorite.
 3. Acces la Evenimente Exclusive
  • Cardul îți oferă acces la evenimente speciale, cum ar fi întâlniri cu jucătorii, sesiuni de autografe, antrenamente deschise sau alte evenimente organizate de club. Este o ocazie unică de a te apropia de echipă.
 4. Program de Loialitate
  • Mulți carduri de suporter includ programe de loialitate prin care poți acumula puncte pentru diverse activități, cum ar fi participarea la meciuri sau achiziționarea de produse. Punctele pot fi schimbate pe recompense sau experiențe unice.
 5. Revista Clubului
  • Abonamentul la revista oficială a clubului sau alte publicații periodice oferă informații exclusive și interviuri cu jucătorii și staff-ul echipei. Ești mereu la curent cu ultimele noutăți.
 6. Discounturi la Partenerii Clubului
  • Cardul îți aduce diverse oferte și discounturi la companii partenere ale clubului, cum ar fi restaurante, hoteluri sau magazine. Poți economisi considerabil în viața de zi cu zi.

De Ce Să Îți Iei Un Card de Suporter?

Cardul de suporter nu este doar despre beneficii materiale, ci și despre apartenență. Te face să te simți parte dintr-o comunitate, să îți arăți susținerea pentru echipă și să te bucuri de fotbal alături de alți fani dedicați.

Așadar, pregătește-te pentru anunțul de joi și fii gata să te alături familiei rapidiste cu un card de suporter rapidist!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.