Rapid

Vali Moraru, informatii de ultima ora din interiorul clubului Rapid. Cine va fi presedinte si cine antrenor

Vali Moraru, prezentatorul Digi Sport, a venit cu informatii de ultima ora despre noua organigrama a Rapidului.

Conform acestuia, Daniel Niculae pleaca de la club, iar in locul sau va fi instalat presedinte nimeni altul decat Victor Angelescu.

De asemenea, Vali Moraru confirma informatia pe care 1923.ro v-a oferit-o in EXCLUSIVITATE, in urma cu cateva zile: conducerea l-a ales pe Marius Sumudica pentru postul de antrenor.

Cert este ca lucrurile au inceput sa se miste, iar finalul sezonului va aduce cu siguranta confirmarile oficiale pe care le asteptam cu nerabdare.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

 1. Voi, cei ce aveți idei și comentați, veniți și cu finanțare, nu doar cu critici ! Soluții și rezolvări are oricine, bani, nu !

 2. SCRISOARE DECHISĂ DOMNULUI DAN SUCU; Cred că RAPIDUL A INTRAT IN LABIRINT. Dacă NICOLAE și ANGELESCU l-au ales pe BERGODI, nu pe SUMDICĂ, cum noul presedinte să se impace cum cu Sumudică ???Cum să fii deopotrivă și investitor????Dani Coman s-a saturat să fie nr 1 in randul suporterilor si ignorat de NICOLAE ȘI ANGELESCU, nechemat și el la o cafea cu dl SUCU?? Pt. mine , rapidist de o viață , cu influență și priză la GEORGE COPOS și chiar controversatul a GH. DINU, apăratorul Rapidului in etapa familiei Morar-Apă Plată, este o mare enigmă cine-l influențează si derutează pe acest ivestitor de bună credință, OM SI PATRON, de Rapidul deraiază des după Mihai Iosif, Mutu, Bergodi, dar cei 2 ,ANGELESCU și D NICOLAE sunt sine e cale ferată cu spiritul alb-visiniu , fie din lipsă de experiență, fie din egocentrism și interese mercantile.CRED că se impune DLE SUCU un dialog cu personalități ca M LUCESCU,PUIU IONESCU, DAN GRIGORE, OV NAHOI, BOGDN BARATKY, DAN FILOTTI, DECEBAL RĂDULESCU,subsemnatul și LIDERII SUPORTERILOR după cazul Ungureanu, ce trebuie sprijinit moral și juridic. Credeti in dv? Dacă da, pe ordinea de zi puneti această intlnire de grup cu 10 -12 rapidisti de bună credință și sprijin dezinteresat de sfori, culise, jocuri mercantile, DAR DORNICI DE PRFORMNȚĂși RENASTERE????

 3. Sumi, daca citesti, daca vi, adu ma tata jucatori, sa nu te faci de ras !
  Te rog frumos !
  Daca nici tu nu schimbi ceva, ciobanu o sa fie iarăși campion, stana exulta !
  Fundasi puternici, ai vazut cum este ala de la unguri ? Tanc !
  Doi fundasi puternici, doi mijlocasi puternici, atacanti, si triaza din rebuturi !!!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.