Rapid

Transferuri SENZATIONALE pregatite de Rapid: „Ne vom intari pe toate compartimentele”

Noul director sportiv al Rapidului anunta o vara incendiara in Giulesti.

„Vor fi transferuri pe toate compartimentele, trebuie să întărim defensiva, mai ales. Va fi o vară ca oricare altă, haotică. Sper să listele pe care le-am pregătit să ne ajute și să reușim să-i aducem pe cei pe care i-am evidențiat.

Va fi un mix între români și străini. Sunt români pe care i-am evidențiat și de care suntem aproape. Balanța de la noi din lot, în ceea ce ține de români și străini, e una bună”, a declarat Daniel Sandu, pentru Rapid TV.

Sandu a vorbit și despre posibilele plecări de la Rapid: 

„Sunt discuții cu alte echipe, știm cam ce jucători ar putea pleca. Suntem dispuși să ascultăm oferte, dar trebuie să fie ofertele potrivite și pentru noi, și pentru jucători. Din fericire, suntem un club stabil financiar și nu trebuie să depindem de vânzări de jucători”.

În perioada următoare vom lua legătura cu câțiva scouteri români, cu siguranță o să urmăresc și eu recomandările lor. Însă o să stau mai rar cu orele în fața calculatorului. Sunt sigur că echipa care o să vină o să fie una pregătită.

– Daniel Sandu, director sportiv Rapid

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Un patron capos si declaratia celui care a primit puteri aproape totale la Rapid, ce declaratie da…
  Viitorul Rapid-ului imi da fiori !!

 2. O sa i-a ciobanu tot, inca odata va repet, ce antrenor a pus ciobanu?
  Un cipriot anonim, important este ce jucatori are ciobanu, de cate ori am trecut de cretu presu, radunovici cap de pluta ?
  Numai 2 exemple!
  Facem pariu ca au jucatt sume mari la pariuri cand i-am batut???
  Ciobanu este satanic, iubeste ochiul dracului, degeaba se sprijina pe fostul arbitru, care acum se numeste brad-pit-pustnicolae !

 3. Eu am zis de multa vreme ca nu pe Cirjan trebuiau sa-l aduca de la Arsenal, mergeau mai bine Odegaard, Saliba, Rice, Havertz, Saka… neinspirati.
  Acum fara gluma, vreau sa vad transferurile alea. Toti ailalti negociaza, unii si pre-semneaza, la noi deocamdata se-aude ca doar ii aduc inapoi pe Vulturar si Pop si altii pe care i-am dat ca sa poata juca fara stres Sapunaru, Funsho si Papeau saracii. Cu viteza cu care se misca Sucu, cred ca toti aia de oarecare valoare vor fi semnati de mult si iar ne orientam pe diamantele neslefuite date afara de fecesebe si cefere.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.