Rapid

Sumudica dezamagit de decizia lui Dan Sucu: „S-a terminat orice fel de poveste”

Marius Șumudică s-a arătat destul de dezamăgit de faptul că nu a fost ales pentru banca Rapidului. Antrenorul spune că Dan Șucu i-a comunicat decizia într-un apel de 30 de secunde și exclude să preia echipa în viitorul apropiat.

„Din punctul meu de vedere s-a terminat orice fel de poveste. A fost un telefon scurt, cred că 30 de secunde. Nici n-am avut timp să vorbesc. S-a ținut de promisiune, mi-a spus că mă sună la o săptămână. M-a sunat după o săptămână și mi-a transmis că, desi impresiile au fost ok și din punctul dânsului de vedere totul era ok, în continuare tinde să meargă pe antrenor străin. 35-40 de secunde a durat discuția, foarte scurtă. Zic: ‘Ok, vă mulțumesc’. ‘Bine, la revedere”, mi-a zis.

Dacă mă sună domnul Șucu peste o săptămână? Nu știu ce să zic. Rapid va rămâne forever în sufletul meu, dar, dacă mă întrebi acum, după sărbătorile pascale, după ce eu n-am avut sărbători și am așteptat cu sufletul la gură… îmi doream foarte mult să ajung la Rapid. Pentru mine, Rapid rămâne clubul de suflet, dar nu se mai pune problema unei colaborări, cel puțin în viitorul apropiat„, a spus Marius Șumudică, la Prima Sport.

S-ar putea sa te intereseze

10 Comments

 1. Peseiro 2 o sa avem.. o sa vedeti, parca presimt derapajul si caderea din nou unde nu trebuie. Sper sa fiu contrazis.. dar si cand a venit peseiro nu mi a mirosit bine.
  Fzr!🇱🇻❤️

 2. Salutări draagi rapidiști….!!!…noi suntem mai răi decât alții și ne face și sânge rău unii altora , ce nu putem noi înțelege este faptul ca omul pe banii lui și cu banii lui face ce vrea , să fie clar…!!!…degeaba discutam noi peste tot pt ca decizia este a lui , bună rea asta e , ne putem sparge noi piepturile strigând în stânga și-n dreapta pt ca e degegeaba , daca nu ne convine nu avem decat ori sa tăcem ori sa evitam , dinafară noi le vedem altfel lucrurile nu sunt ca din interior și sunt multe pe care noi nici nu le știm…!!!…exact ca și cu stadionul cu tribuna a doua subdimensionata dar bani mai mulți , cine s-a agitat din conducerea Rapidului , nimeni doar suporterii au mai făcut câteva valuri în rest apa de ploaie…!!!…așa ca nici acum nu cred ca merita sa punem la suflet pt ca nu depinde de noi nimic , noi suntem ca într-un scandal “ victime colaterale “ și atât pe care și de care nimeni nu ține cont doar în anumite condiții care aici ne depășesc . El , Dan Șucu decide ce și cum vom merge mai departe în condițiile în care este investitorul Rapidului , cum vom trăi și vom vedea , părerea mea e ca nu-ți trebuie antrenor pompos și cu faimă adus de la dreaqu din praznic cu care să te zbați în mediocritate , trebuie ales un antrenor la care să-i dai mâna liberă dar care să știe cu ce se mănâncă rahatul ăsta de așa-zis fodbal românesc …!!!…atat timp cât nu “ belești ochii “ te apuci de altfel de activități mai simple….!!!…toți aleargă după bani și muncă puțină și în fodbal se iau niște bani frumoși în comparație cu altfel de activități să le zicem cinstite și atât timp cât tu plătești la timp și cât ai stabilit de la început dar nu știi ce să ceri în schimb problema va exista tot timpul…!!!…sa auzim numai și numai de bine…

 3. Clubul strange o suma bunicica din bilete, sponsorizari, drepturi TV, cred ca mult peste majoritatea echipelor. Cred ca se poate auto-sustine pana vine cineva care stie ce e de facut. Bineinteles, e esential sa fie cineva gen Dorinel Munteanu care sa tina in frau jucatorii, o conducere corecta si indepartarea „galeriei” din zona decizionala (nu stiu cat sa cred alea cu pariurile, cu impartitul banilor pe prietenii etc., dar mi-e ca ceva e acolo, asa ceva trebuie sa dispara)

  As prefera sincer sa nu jucam cartea asta a antrenorului strain de valoare dubioasa si investitii in nustiucati jucatori ciudati de calitate discutabila si cu salarii foarte mari. Mi-e ca nu iese si pleaca Sucu, lasandu-ne cu datorii de nu ne mai salveaza nimeni niciodata….

 4. @DJDANY pe youtube
  L-au învins deja unii cu bugete mult mai mici (Astra, Farul, ASA a fost pe-aproape). De altfel, nici CFR nu cred că a băgat atât de mulți bani într-un singur an. Pe de altă parte, dacă planurile astea cu antrenori britanici nu sunt doar povești, noi vom cheltui mai mult ca sigur 15-20 de milioane. Problema e că mi-e teamă că îi vom cheltui degeaba. Dacă tot vrea antrenor străin, cred că ar găsi variante mult mai ieftine și mai bune în Germania, Olanda sau Spania (chiar în liga a doua).

 5. Modelul e mai vechi decât Gigi („Ciocoii vechi și noi”). Afaceriștii români se consideră (în subconștient) „stăpâni”. Șucu a încercat inițial să meargă pe mâna celor din generația 2003 (Nico, Maftei, Iencsi) + Angelescu. Acum, că s-a cam ales praful, probabil vrea să scape de toți. Cred că are un consilier mare fan Premier League (care probabil e complet pe dinafară) și acum e în etapa în care crede că a descoperit apa caldă. Ce nu i-a spus consilierul misterios e că în fotbalul englez legea o fac de mai bine de 10 ani antrenorii veniți din alte părți (Spania, Germania, Italia). Englezii (și cam toți britanicii) sunt doar scumpi, dar în cel mai bun caz mediocri. Probabil o să mai ratăm un an cu un astfel de experiment.

 6. Pe cioban nu cred ca il invinge nimeni daca nu vine cu un buget de 15-20 de milioane, si-ar da toata averea la wcsb (in dex – oi care iasa la pascut) !

 7. In subconstient are un model, nea Gigi.
  Se crede superior.
  Va fi un amestec de nea Gigi si provincialul Rotaru.

 8. Sucu e un incapatanat amator de fotbal la facut fecali cum a vrut el anu asta si o mai arde cu comunicate de rahat saptamanal.

 9. Le știi tu pe toate Shwokule, atat de bine de suntem in istorie. Cei mai prosti din playoff. Esti nr 1 patroane. Scoate inca un antrenor din palarie si fa inca o performanță. Mai bn fara fotbal decat umilit patroaneee

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.