Rapid

Rapid are un nou Director Executiv si a facut anuntul oficial. Cine va ocupa aceasta functie

Marian Mihail este noul Director Executiv al clubului Rapid, scrie fcrapid.ro, site-ul oficial al giuleștenilor.

Iată prezentarea noului CEO al clubului, făcută de oficialii Rapidului

Marian Mihail aduce o vastă experiență în management și leadership. Înainte de a ocupa actuala funcție, Marian a condus departamentul juridic al clubului, venind la Rapid în 2021.

A lucrat timp de șapte luni ca membru executiv la Charlton Athletic, în Championship, având o diplomă postuniversitară în Management Sportiv, obținută la Institutul Johan Cruyff, în 2014.

Cu o viziune strategică, Marian Mihail are ca obiectiv creșterea clubului pe partea administrativă.

Primele declarații dupa numire

„Le mulțumesc acționarilor pentru șansa oferită de a face acest pas în față în cadrul clubului! Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt simple: echipa din spatele echipei trebuie să lucreze și ea la cel mai înalt nivel. Cresc investițiile în latura sportivă, cresc și așteptările în latura administrativă. Trebuie să ținem pasul!”, a declarat Directorul Executiv al Rapidului.

 

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. E bine ca avem profesionisti in conducere si ca vor ajuta afacerea numita „Rapid” a lui Sucu sa prospere, dar sa nu uite esentialul, atasamentul si moral si sufletesc al fenomenului unic numit ‘Rapid’ la care patronul Sucu deja a aderat, prin fapte concrete. Rapidismul nu este numai o afacere este spiritul unic de fronda, de libertate care ne tine uniti ‘ si la bine si la rau’ , ‘singuri impotriva tuturor’ cu sau fara investitori sau mai stiu eu ce super angajati. Atentie mare, nu tradati si nu va bateti joc cautand doar malai si prosperitate individuala. Fiti, in primul rand, adevarati rapidisti (nu numai declarativi) , invatati sa simtiti cu adevarat rapidismul.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.