Dan ȘucuDaniel NiculaeRapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Pleacă Victor Angelescu de la Rapid odată cu Daniel Niculae? El așa spunea

Victor Angelescu în aprilie 2023:

„Mai întâi, legat de Daniel Niculae, nu există nicio șansă să îl înlocuim. Ba mai mult, după cum știți, datorită lui sunt în club, așa că dacă s-ar pune vreodată problema, aș pleca eu cu el. Nu se pune problema să-l înlocuim pe Daniel Niculae nici acum, nici în viitorul apropiat sau îndepărtat”, spunea acționarul minoritar al Rapidului la vremea respectivă.

Nu facem comentarii pe marginea declarațiilor, pentru că sunt clare.

De aceea afirmațiile lui Dan Filoti cum că la Rapid sunt turbulențe capătă sens.

Ultimele apariții publice ale lui Victor Angelescu ne arată că e din alt film.

Pornind cu conferința de presă în care a fost prezentat Neil Lennon, continuând cu declarațiile britanicului care vorbește la superlativ de Dan Șucu, iar de Angelescu n-a suflat o vorbă și terminând cu poziționarea totalmente opusă la nivel declarativ cu acționarul majoritar în ceea ce privește obiectivul echipei pentru sezonul următor, concluzionăm că Dan Filoti nu e departe de adevăr.

Victor Angelescu se pregătește să-și faca ieșirea de la Rapid.

Își va avea cu siguranță numele pus la loc de cinste în istoria clubului și conturile pline de bani, iar Rapidul va intra 100% pe mâinile unui singur om. Singurul care e de neînlocuit în momentul de față la Rapid și care, paradoxal, va face Rapidul să funcționeze impecabil și fără el.

Ce a declarat Dan Filoti

Dan Filoti, realizatorul emisiunii Liga DigiSport, a dezvăluit că la nivel de conducere sunt turbulențe mari și că există zvonul potrivit căruia Angelescu e tentat să se retragă, scrie digisport.ro.

”Rapid, în stil britanic. Cu Neil Lennon și toate lucrurile care derivă. A venit un antrenor secund, cu CV interesant, un preparator fizic, trecut pe la naționala Irlandei.

Foarte multe lucruri se întâmplă la nivel tehnic, dar sunt anumite persoane din anturajul Rapidului, chiar și din rândul sponsorilor, care sunt un pic îngrijorate de ce se întâmplă la cel mai înalt nivel.

Victor Angelescu a fost la prezentarea lui Lennon, alături de Daniel Sandu, directorul sportiv al clubului. Între timp a fost numit și un director executiv la Rapid, dar au apărut informații conform cărora relația dintre Victor Angelescu și Dan Șucu, mai ales după îndepărtarea lui Daniel Niculae, n-ar fi la fel de apropiată, chiar dacă a apărut la această conferință de presă.

S-a speculat pe limbaj verbal, non-verbal, s-a dat mâna, cine cu cine a dat mâna, cert este că Victor Angelescu s-ar putea chiar să se retragă de la Rapid”, a spus Dan Filoti, la Liga DigiSport.

”Dan Șucu a luat pe cont propriu tot ce se întâmplă la Rapid”

Reputatul jurnalist a mai dezvăluit că Șucu ar fi acum singurul om care decide la Rapid.

”A cam luat pe cont propriu tot ce se întâmplă la Rapid, de la meciul cu FCSB, acel 4-0.

Menținerea lui Bogdan Lobonț ca antrenor principal, apoi menținerea lui în staff și după aceea sunt argumente în acest sens.

Apoi o discuție la Constanța, mai contondentă și comunicatele din ultima vreme certifică aceste probleme de acolo”, a mai spus Filoti, la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. V ANGELESCU nu e radist ci investitor stragegic, mercantil care din braduul RAPID a facut un mijoc de imbogatire ,publicitate, notorietate. S=a foosit de DANIEL NICOLAE, a vândut RAPIDISTII DE NATIONALĂ, MOLDOVAN, RARES IE, SEFER, IONIȚĂ , au sdus jucatori fara contract au alungat rapidisti ca SUMUDICA, MĂLDĂRASANU, PANCU, VIO MOLDO, DANI COMAN. etc. PT A RAMANE LA PUPITRU, aducand jucatori strain de mana a doua , lipsti de contracte. ETIMPUL CA UN G COPOS ,MARIAN IANCU,PORUMBOIU, sa revină acasa lângădlSUCU PT PERFORMANȚĂ, SPECTACOL ȘI SPIRIT RAPIDIST inCARE clubul aristrocratic , puiu ionescu, b baratky,etc SA FIE ALĂTURI DE DL DAN SUCU, PERFORMANȚĂ, REINVIEREA SPIRITUL RAPIDST, ALB-VISINIU. ,

  2. Mi-e foarte frica sa nu ne transforme Rapidul nostru sfant intr-un fcRb dupa modelul Becali…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.