Neil LennonRapidȘtiri Rapid București

Neil Lennon nu vine cu mana goala la Rapid. Doi scotieni pe lista giulestenilor

Se pare că Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului, nu vine cu mâna goală în Giulești. Fostul tehnician de la Celtic deja i-ar fi propus lui Dan Șucu doi fundași centrali de calibru din Scoția.

Este vorba de Ross Graham de la Dundee United, respectiv de Stephen Welsh de la Celtic.

„Neil Lennon nu vine cu mâna goală la Rapid! Înțeleg că ar fi propus deja o listă de jucători. Primul ar fi Stephen Welsh, un scoțian de 24 de ani, fost internațional de tineret, care aparține de Celtic Glasgow, pentru care a bifat însă un singur meci în acest sezon.

Cel de al doilea ar fi Ross Graham, un fundaș central tot scoțian, de 23 de ani. Graham, evaluat la 325 de mii de euro, joacă în liga secundă scoțiană, la Dundee United.

Vor fi multe nume care vor fi vehiculate în zilele și săptămânile care urmează, așa că voi încerca să vă țin la curent cu tot ceea ce aflu în perioada dr mercato…”, a scris Sorin Chiriac pe Instagram.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Welsh are 1,91 si Graham 1,98. Daca au si ceva detenta e bine. Graham Ross e cu 14 cm mai inalt decat Chiriches si cu 4 cm peste Cisse de la Otelu. Daca ia putin in greutate cred ca trebuie sa-i pui roti ca sa se miste. Poate gresesc, ramane de vazut.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.