Dan ȘucuGeorge CoposMircea Lucescu

Mircea Lucescu s-a intalnit cu Dan Sucu si George Copos. Ce a declarat Il Luce dupa intrevedere

Mircea Lucescu s-a întâlnit marți cu Dan Șucu, dar și cu George Copos, fostul patron de la Rapid, care a lucrat cu „Il Luce” în Giulești la finalul anilor ’90.

După întâlnirea cu cei doi, Mircea Lucescu a anunțat că va lua o decizie în privința viitorului său abia după data de 1 iunie. Antrenorul spune că azi nu s-a negociat venirea sa la Rapid, ci doar a discutat despre situația clubului, încercând să-i ofere sfaturi lui Dan Șucu, așa cum a procedat în trecut și cu cei de la Dinamo ori FCSB.

„N-am vorbit despre acest lucru. M-a rugat domnul Copos ca să am o întâlnire pentru a discuta de situație, dar n-are nicio legătură cu ce vă gândiți voi. Asta e altceva. 

M-am dus la Gigi Becali când m-a rugat să discute cu mine puțin situația, m-am dus la Dinamo. Toată lumea încearcă să folosească experiența mea, să vadă ce ar trebui să facă ca lucrurile să meargă mai bine.

Am mâncat împreună. Cu sfaturi pot ajuta pe toată lumea. Eu am spus și repet: până la 1 iunie nu iau nicio decizie!”, a spus Mircea Lucescu, conform sport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Banuiam ca nu o sa vina. Mesajul lui a fost destul de clar si nu ar trebui sa se stea pe loc. Ce sa mai asteptam? Sa ne spuna nu, peste o luna? La fel si in cazul lui Coman, care niciodata n-a dat nici macar sperante ca s-ar gandi sa vina presedinte si ca sa nu spuna nu, a gasit alibiul cu demiterea lui Niculae. Este nevoie acum de un antrenor capabil, poate chiar Sumudica, care sa aiba timp sa trieze jucatorii si sa faca programul de pregatire. Domnul Sucu sa se uite la CFR si Craiova, cum au reactionat si unde sunt acum in clasament si unde este Rapidul.

  2. Cine aleargă după doi iepuri nu prinde niciunul! Sucu ia o decizie greșita așteptând după octogenarul Lucescu. Cred ca Sumudica e mult mai potrivit, iar după 1 Iunie dacă Lucescu zice pas ne vom afla in cacat fiindcă pana atunci Șumi își găsește sigur echipa. O sa-l adică iar pe Bergodi!

  3. Capisci dl Sucu ?
    Ia vedeti, puteti sa il luati pe Dani Coman, ca doar nu v-a rugat in genunchi…
    Il luati de la cfr, ca sunteti prieten cu Nelutu…

  4. Cel mai varza patron il avem noi degeaba baga bani daca nu se pricepe la fotbal, Dani Coman sa dus la CFR noi o sa avem presedinte pe alt amator Angelescu, Sumudica maine semneaza si el cu alta echipa si noi cu cine ramanem? Cu pulea…asteptam la Lucescu ce club asteapta dupa un antrenor? Doar un club amator ca Rapid .

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.