Marius SumudicaNeil LennonRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Marius Șumudică a vorbit despre noul antrenor al Rapidului. Ce îi urează lui Neil Lennon

Marius Șumudică a vorbit despre meciul câștigat de Rapid contra celor de la FCSB și spune că in condițiile actuale nu se poate discuta de titlu sezonul următor.

Totuși, tehnicianul îi urează succes lui Neil Lennon și speră să facă transferurile de care Rapidul are nevoie pentru a deveni o echipă puternică.

„Rapid e o echipă care nu știe să atace pozițional, doar pe contraatac. Să ai 10-2 la cornere cu copii pe teren… E clar că FCSB a condus jocul. A pierdut că i-au lipsit titularii. Rapid a jucat modest. Și FCSB la fel. A fost meci de play-out. Rapid e periculoasă pe contraatac. Când recuperează în treimea adversă e periculoasă, are jucători buni în atac.

Dar nu are mijloc, mijlocașii Rapdiului nu construiesc. Sper ca acest antrenor, domnul Lennon, să reușească și să facă transferuri, să transforme echipa și să aibă posesie. Trebuie să pună presiune pe adversar. Rapid are nevoie de 6-7 jucători, dintre care 5 să fie titulari. Altfel, Rapid nu are nicio șansă la titlu”, a declarat Marius Șumudică la Prima Sport.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Pertinent comentariul lui Sumudica ca analiza, Urarile de bine pt noul antrenor nu se vad, doar niste recomandari (corecte si pertinente ) dar superfluu la adresa unui antrenor mult mai titrat. Ramane de vazut daca Lennon va reusi sa implementeze la Rapid jocul de forta si viteza, fara dantelarii de prisos specific fotbalului britanic, la Rapid.

  2. Și într-adevăr nea jiji chiar se pricepe la fotbal. Face investiții… E adevărat că Radaslavescu și Miculescu au costat cât kosovarii noștri + Burmaz, dar sigur el o să ia mai mulți bani pe ei când îi va vinde. Probabil deja sunt monitorizați de niște echipe de prin Premier League.

  3. Șumudică e un mare antrenor (specialist, om de fotbal, cum vreți să-i ziceți). El când conduce cu 2-0 atacă pozițional și are și multe cornere. Iar wcsb, când joacă titularii… mamă… Ne dau câte 4-5… Noroc că aseară le-a fost milă de noi…

  4. Stai linistit Sumi, daca nu vin jucatori nu are ce face, si daca veneai tu, daca nu iti aduceau jucatori ?
    Ciobanu ti-a dat raspunsul, ii zboara urgent, plus nu arunca cu milioanele, munteanu nu merita mai mult de 1 milion !
    Aioani maxim rezerva !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.