Gândurile lui LeasăRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

La prima vedere, vestea e bună. Dacă privim în profunzime, vestea e excelentă

Hristos a Înviat!

Meciul dintre Farul si Sepsi ne-a adus o veste la care nici în cele mai negre și mai pesimiste scenarii nu ne-am gândit înainte de startul acestui Play-Off: Rapid a picat pe locul 6.

Ultimul loc în clasament vine totuși și cu o veste bună la primă vedere, excelentă dacă privim mai în profunzime.

Spun „bună”, pentru că mai jos de atât nu avem cum să coborâm. De-aici înainte putem doar să ne ridicăm.

Și spun „excelentă”, pentru că acest parcurs dezastruos a scos la iveală niște probleme grave. Și nu putem spune decât un sincer „Doamne ferește!” la gândul că am fi putut fi prins, printr-un noroc chior, Cupele Europene, rămânând cu iluzia că la club totul este perfect și minunat.

Parcursul acesta dezastruos este o oportunitate imensă de a repara ce nu merge, iar eșecul face parte din succes. Toți oamenii care au reușit în viață o spun!

Astăzi e un nou început. Dan Șucu ia la meci toți angajații clubului pentru a fi alături de echipă, dar mai presus de toate, pentru a le arăta tuturor că Rapidul are un lider care nu lasă eșecurile de moment să stea în calea succesului pe termen lung.

Ba mai mult decât atât, transformă eșecul într-o unealtă prin care repară locomotiva și o repune pe șine pentru a-și continua maiestuoasă drumul.

Destinația finală? CEL MAI RESPECTAT CLUB DIN ROMANIA.

Poftiți în vagoane!

Dragoș Leasă

1923.ro

 

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Buna gluma cu cupele europene…cum dracu iti imaginezi ca puteam ajunge din prostie in cupele europene? Se desfiintau vreo 3-4 cluburi din play-off? Pai pe noi ne rupeau si aia din playout cu care jucam barajul de Europa.

  2. Da, o eventuală calificare în cupele europene ar fi mascat tot răul din club.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.