Dan ȘucuNeil LennonRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Doi dintr-o loviturã! Dan Șucu a pregătit ofertele și este gata să îi transfere la Rapid

Dan Șucu a pregătit ofertele pentru Adrian Mititelu și Nelu Varga și este gata să îi transfere la Rapid București, din vara anului 2024, pe mijlocașii Juan Bauza și Karlo Muhar.

Înțeleg că Rapid pregătește oferte pentru doi jucători importanți din Superligă: Juan Bauza, de la FC U Craiova, și Karlo Muhar, de la CFR Cluj. Rămâne de văzut dacă ofertele vor fi suficient de bune pentru a-i convinge pe Mititelu și Varga”,a transmis jurnalistul Sorin Chiriac, pe Instagram.

Primul dintre cei menționați, născut în Argentina, are 28 de ani și este de profil ofensiv. În schimb, croatul Muhar poate evolua și în fața apărării. Și acesta din urmă are tot 28 de ani.

Buget de transferuri URIAȘ pus la dispoziție de Dan Șucu pentru următorul sezon

Visul patronului Dan Șucu este acela de a vedea Rapidul campioană, iar pentru aceasta, pe lângă faptul ca a numit un antrenor „puternic și titrat” așa cum îl caracteriza pe Neil Lennon în urmă cu câteva zile, va asigura și un buget de transferuri pe măsură.

Conform informațiilor obținute de 1923.ro, Giuleștenii vor avea la dispoziție pentru achiziții nu mai puțin de 10 milioane de euro.

Din punct de vedere al pregătirii următorului sezon, munca va începe imediat după fluierul final al meciului cu FCSB, atunci când toți cei care vor rămâne în Giulești se vor pune serios pe treabă sub atenta supraveghere a patronului Dan Șucu.

Vor fi multe plecări, cel putin 10 jucători având deja bagajele făcute. Vor fi multe veniri, primele fiind deja certe: Vulturar, Pop, Micovschi și Ignat.

Va fi o vară spectaculoasă așa ca ține minte și revino merereu pe 1923.ro pentru cele mai noi știri despre Rapid.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Ce folos de bani dacă nu este o minte sclipitoare în ale fotbalului în conducerea Rapidului, care să-i utilizeze corespunzător. Caz concret aducerea lui „Celentano” antrenor.

  2. Salutări dragi rapidiști …!!!…Ilie , mai este mult până departe , trebuie puși la treabă și care nu corespunde trebuie schimbat pt ca așa nu merge , meciul cu FCSB-ul nu mai are nici cea mai mică importanță nici pt noi și nici pt ei sincer nici nu o să mă uit pt ca nu am la ce , mi-e lehamite sunt mai importante informații cum ca l-al eliberat pe Bocciu (( nu am nimic cu omul sa fie sănătos și el și familia lui dar atunci când treci peste anumite limite trebuie să-ți asumi faptele și sa și răspunzi atunci când ești luat la întrebări ,atunci dai dovadă ca ești bărbat adevărat ))… felicitări ciobanului care a demonstrat ca nu-ți trebuie antrenor ca sa câștigi un campionat le-a dat clasă așa-zișilor mari și mulți antrenori ca se poate face treaba și daca nu ai atâta școală și te miri ce nume bombastice de mari antrenori ca să câștigi un campionat la noi …!!!!!!!!!!!…sunt foarte , foarte curios ce concepție de joc va aduce noul antrenor adus cu atâta vâlvă , foarte curios să văd ce va face in campionatul nostru , cu o echipa pe care nu o cunoaște , nu știu ce sa zic dar sa nu fie ca in zicala românească : la pomul lăudat sa nu mergi cu sacul…!!!…pt ca am văzut în rahatul ăsta de playofofofofof ce rahat de jocuri am făcut ca nu a mai mers nimic , apărarea praf , mijlocul praf , atacul praf , ce Dumnezeu a mers …???…” NIMIC “ totul a fost un mare rahat , singurul noroc a fost ca nu am fost in playout pt ca ne băteam la retrogradare la cum am jucat…!!!!!!!!!!…vom trăi și vom vedea , sa auzim numai și numai de bine…!!!…

  3. cand luam si noi un argentinian? ati vazut ce a facut Anselmo de la U Cluj? ca sa nu vorbesc de Bauza……

  4. Deocamdată vă lăudați cu revenirile jucătorilor deja legitimați.
    Louis Munteanu e transferat sau nu ?
    Fundaș central și lateral dreapta avem ?

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.